Bliv ferieklar med DataLøn

PC med live kalender og digital tidsregistrering
Del artiklen

Vores samarbejdspartner Dataløn dele her lidt inspiration til hvordan man bliver ferieklar.

Nyhed i DataLøn – Medarbejderkladde

Funktionen “Medarbejderkladde” er især nyttig, hvis du skal oprette en ny medarbejder, men du har endnu ikke modtaget alle oplysninger på medarbejderen.

Så snart du har udfyldt ‘stamoplysninger' for medarbejder, er det muligt at gemme oprettelsen som kladde. Du kan også lave noter med hvilke oplysninger, du mangler. Medarbejderen er nemlig først færdigoprettet i Dataløn efter det sidste ‘gem’ på medarbejderens stamkort. Vær opmærksom på, at skattekort først indhentes, når medarbejderen er endeligt oprettet.

Læs mere med medarbejderkladder

Guide om barsel og øremærkning

Få styr på øremærkning, fordeling af orlov og andre konsekvenser af de ændrede regler for barsel. Øremærket barsel har været et af efterårets store debatemner i nyhedsmedier og på sociale medier. Debatten blev skudt i gang, fordi regeringen næste år skal implementere et EU-direktiv, der som minimum skal øremærke ni ugers barsel til hver forælder.

Hent den gratis guide her

Sæt lønnen på autopilot

Udbetaler du den samme løn hver måned i DataLøn, kan du bruge funktionen ‘automatisk løn'. Det kræver blot, at du tjekker indtastningerne igennem. Når lønnen kører automatisk til alle dine medarbejdere kan du holde sommerferie med god samvittighed.

Læs mere om løn på autopilot

Alt du skal vide samlet ét sted

Du kan altid holde dig opdateret på, hvad der sker i lønsystemet i dit supportcenter.

Vi har samlet alt aktuel information til dig på én side, som hjælper dig i dit lønarbejde. På denne side samler vi information om, hvad der sker i DataLøn lige nu. Vi lægger løbende ny information op, så du altid er opdateret med den nyeste viden om DataLøn.

Læs mere om hvad der sker i DataLøn lige nu

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk