Skræddersyede IT-løsninger til udvalgte brancher

De første systemer har vi designet til maskinstationer og entreprenører. Kendetegnet ved disse brancher er at størstedelen af deres medarbejdere arbejder på farten og nu selv kan registrere deres arbejdsopgaver, værkstedsbesøg, tidsforbrug, maskiner og produkter, direkte fra deres mobiltelefon.

Målet er at gøre mange små og mellemstore virksomheder mere effektive, så de bedre kan imødekomme konkurrencen fra de store koncerner. På den måde er vi med til at skabe vækst i virksomheden og sikre bedre arbejdsvilkår for deres medarbejdere.

Det handler ikke om IT-systemer, det handler om mennesker

Vores systemer og apps bliver konstant videreudviklet, så de imødekommer markedet, hjælper med at overholde regler og er super lette at bruge. Det gør vi, fordi der stadig er alt for mange, der har svært ved at læse, se farver og bruge moderne IT redskaber.

Vi samler de nuværende systemer, procedurer og processer i én løsning. Dermed har vi gjort det muligt, at få det fulde overblik, uden manuelt at skulle logge ind i flere systemer. Som en ekstra gevinst har vi indført faste abonnementspriser, for at få flere til at gennemføre den digitale transformation.