Den #Digitale Maskinstation

At drive en moderne maskinstation er et meget krævende og til tider hektisk arbejde. Ønsker man at effektivisere og drive en digital maskinstation, så drejer det sig ikke kun om elektroniske dagsedler, men om driften af hele virksomheden. Derfor har vi tænkt alle processer, systemer og rutiner ind i CustomOffice systemet.

Fremtidens maskinstation drives uden brug af papir

Når snakken falder på fremtidens maskinstation, så forestiller alle sig førerløse robotter og andre højteknologiske tiltag. Sådan bliver det nok også en dag, men vores overbevisning er, at fremtiden starter med at frigøre virksomheden fra administrativt bøvl og besvær, så medarbejderne og ledelsen kan komme til at fokusere på, hvordan kunderne skal serviceres i fremtiden.

Maskinstationerne har allerede taget selvkørende traktorer til sig og udviklingen går rigtig stærkt hos maskinproducenterne, som dagligt gør maskinerne mere og mere intelligente.

Derfor er digitalisering af papirarbejdet også noget, som driftslederne finder helt naturligt. Men hvordan? Hvor skal man starte og hvordan får man alle medarbejderne med på idéen? Det er her CustomOffice kommer ind i billedet og tager hånd om hele forandringsprocessen.

Vi kender alle de arbejdsgange, rutiner og processer der findes på en moderne maskinstation. Det gør vi, fordi vi har arbejdet med branchen gennem en længere årrække. Det har været et krævende analysearbejde og en fantastisk læring, hvor vi har brugt mange timer sammen med driftslederne, bogholderne og maskinførerne.

Se videoen fra “Den #Digitale Maskinstation” i Varde

Læs meget om hvordan du også kan blive digital i magasinet her…

CustomOffice synkroniserer med de mest brugte økonomisystemer

Der findes mange økonomisystermer og markedet er lidt broget, når vi kigger rundt i branchen. Typisk er det revisoren der har valgt systemet, men sådan behøver det ikke at være. Derfor bruger vi en del tid sammen med vores kunder på, at finde det rette system til jer. Så uanset hvilket system du bruger i dag, så skal vi nok hjælpe dig.

Liste over de mest brugte:

Husk du kan prøve CustomOffice GRATIS i 30 dage – læs mere her