Cases om digitalisering af dagsedler og virksomhedsdrift

Case:
Digitaliseret hverdag på maskinstationen

Birgitte og Jesper Sørensen på Vesthimmerlands Maskinstation har sparet masser af tid på alt fra ordremodtagelse, arbejdsplanlægning og fakturering med nyt CustomOffice system. – Og bogføring bruger jeg slet ikke tid på mere, lyder det fra bogholderiet.

Læs case

Case:
Før skulle vi klikke 20 gange – nu kan jeg nemt selv skrive en faktura

”Faktureringen var rigtig træls. Vores bogholder udefra skulle altid hjælpe, og der var mange vinduer, man skulle igennem for at få systemerne til at snakke sammen. Det var tungt", fortæller Erik fra Philipsdal Maskinstation, der nu har fået en lettere hverdag via CustomOffice.

Læs case

Case:
CustomOffice bruges både på maskinstationen og i landbruget hos Uhrenholt

Uhrenholt Maskinstation og svineproduktion/landbrug ligger i Tarm, tæt på Ringkøbing Fjord. Her driver Anders både en maskinstation, der arbejder med alt fra planteavl til entreprenør- og etableringsarbejde, og et landbrug med 100 hektar jord og 130.000 grise.

Læs case

Case:
Tidsbesparelse og øget overblik på Langelund Maskinstation

CustomOffice sparer tid og giver øget overblik for både ledelse og ansatte på maskinstationen Langelund, hvor alle kontoropgaver nu snildt kan klares af en enkelt medarbejder.

Læs case

Case:
Reddet af digitalisering

Papirbunker og bøvl med faktureringen var så stor en belastning, at Henrik Pedersen havde taget den første telefonopringning til revisoren for at sælge virksomheden.

Læs case

Case:
Den digitale skoventreprenør

LK Skovservice tog CustomOffice ind og smed ugesedlerne ud. Det har været en god beslutning både for indehaver Lars Kildsgaard, kunder og medarbejdere

Læs case

Case:
CustomOffice - din ekstra kontormedarbejder

På Gangergaardens Maskinstation var ejerparret Luise og Joakim Gangergaard pressede på kontoret, men ved at introducere CustomOffice slap virksomheden for at ansætte en ekstra kontormedarbejder.

Læs case

Case:
Brdr. Rasmussen fik digitaliseret tidsregistreringen, da de indførte CustomOffice

Brdr. Rasmussen A/S i Kibæk er skiftet til CustomOffice, og har fået alle medarbejdere til at tage løsningen til sig. Ud over at håndtere dagsedlerne, bruger virksomheden CustomOffice i handlen med halm

Læs case

Case:
Mindre papirarbejde og effektiv fakturering

Tidligere bestod søndagens familiehygge af, at Maria og Uwe Jacobsen fik styr på dagsedler – og i rolige perioder fik faktureret kunderne. Med CustomOffice kan de nu lave noget, så også børnene hygger sig

Læs case

Case:
Frilandsgartner har fået styr på opgaver og tidsforbrug

DanRoots er Danmarks førende producent af rodfrugter. Ca. 40.000 tons fra 700 hektar høstes løbende året rundt, og sikrer økologiske rodfrugter til forbrugerne. Det bliver også til en del konventionelle gulerødder, men det meste er økologisk dyrket, og økologi er fremtiden.

Læs case

Case:
Mere end bare elektroniske dagsedler

Skave Maskinstation havde gennem langt tid ledt efter et system, som kunne effektivisere den daglige drift af virksomheden. Elektroniske dagsedler var måske nok drivkraften for at få indført et system, men CustomOffice blev valgt, da det også løser andre af maskinstationens behov i én samlet løsning.

Læs case

Case:
Simpelt og effektivt værktøj til Varde Maskinstation

Varde Maskinstation sætter altid en ære i at have det rigtige udstyr til opgaven – sådan skal det også være med IT-systemerne, siger Anker Vestergaard, daglig leder af Varde Maskinstation.

Læs case