Erfaringer fra vores kunder

Case:

Varde Maskinstation digitaliserede store dele af driften via CustomOffice

Et IT-værktøj skal være simpelt og passe til det arbejde som skal udføres. Jeg har nu fået et værktøj, som har givet mig det fulde overblik på en overskuelig måde, fortæller Anker Vestergaard, driftsleder ved Varde Maskinstation.
Læs case

Case:

Tidsbesparelse og øget overblik på Langelund Maskinstation

CustomOffice giver en mere præcis registrering af tiden end de gamle dagsedler, og der bliver sparet meget tid hos maskinstationen Langelund med 25 medarbejdere.
Læs case

Case:

Mindre pres på driftslederen på Skave Maskinstation

Presset er til tider meget stort på driftslederen, og det har været et mål i sig selv at få sænket denne afhængighed af en enkelt person.

Læs casen

Case:

Brdr. Jacobsen Maskinstation har sparet meget tid på papirarbejde ved at skifte til CustomOffice

Brdr. Jacobsen Maskinstation har afskaffet dagsedler og fået langt en langt mere smidig metode til fakturering og aflønning af medarbejderne.
Læs casen

Case:

Reddet af digitalisering

Papirbunker og bøvl med faktureringen var så stor en belastning, at Henrik Pedersen havde taget den første telefonopringning til revisoren for at sælge virksomheden. CustomOffice har givet ny energi ved at nedbringe byrden af kedelige, tidskrævende pligtopgaver.

Læs casen

Prøv CustomOffice med 30 dages tilfredshedsgaranti

Udfyld formularen og lad os kontakte dig – så er du godt på vej til at kunne prøve CustomOffices mange fordele uden risiko via vores 30 dages tilfredshedsgaranti.