Bliv en digital virksomhed med CustomOffice

CustomOffice er ikke blot en ny app eller et nyt program på computeren, men en samlet digital løsning, service og proces, hvor vi hjælper til med at kortlægge din virksomheds optimeringspotentiale og hjælper til med indfasningen.

CustomOffice er skræddersyet til din branche

CustomOffice er udviklet specifikt til maskinstationer og andre virksomheder, der har medarbejdere på farten og som arbejder med store maskiner. Vi leverer ikke et standardprodukt, men sikrer relevans, nytteværdi og effektivitet ved at tilpasse det til din virksomhed og dine øvrige systemer. Vi hjælper også med indfasningen blandt dine medarbejdere.

Case:

Varde Maskinstation digitaliserede store dele af driften via CustomOffice

Et IT-værktøj skal være simpelt og passe til det arbejde som skal udføres. Jeg har nu fået et værktøj, som har givet mig det fulde overblik på en overskuelig måde, fortæller Anker Vestergaard, driftsleder ved Varde Maskinstation.
Læs case

Samlet overblik:

Fra ordre til opgave, dagseddel og faktura

Mange bruger unødigt meget tid på at få medarbejderne til at udfylde dagsedlerne korrekt og med alle nødvendige oplysninger. Dette løser CustomOffice ved at gøre tidsregistreringen til en naturlig del af arbejdsflowet, så du altid får de informationer, du har behov for.

Ved hjælp af én samlet app har alle i firmaet mulighed for at følge arbejdsopgaverne fra start til slut. Al praktisk information som adresse, opgavetype, instruktioner og maskiner er registreret på opgaven, og dine medarbejderne kan nemt tilføje noter, dokumentation og billeder via smartphones og tablets.

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.

Sådan arbejder vi med digital omstilling

Vi hjælper din virksomhed til øget effektivitet via respekt for din virksomhed, dine værdier og medarbejdere.

  • Vi tager afsæt i eksisterende rutiner
    CustomOffice har stor erfaring i at gå ind og analysere og revurdere eksisterende arbejdsværktøjer, forretningsgange og rutiner, der er oparbejdet over årene og blevet en selvfølge i virksomheden.
  • Vi hjælper med omstillingen
    Både medarbejdere og ledelse kan finde det frustrerende at indføre nye systemer i virksomheden. CustomOffice hjælper din virksomhed i denne proces, så fordelene er synlige hele vejen rundt i organisationen.
  • Vi får systemerne til at tale sammen
    CustomOffice tager ikke dine yndlingsprogrammer fra dig, men hjælper med at få systemerne til at tale sammen, så du slipper for at udfylde formularer i et program, med data du har hentet i et andet.

Case:

Reddet af digitalisering

Papirbunker og bøvl med faktureringen var så stor en belastning, at Henrik Pedersen havde taget den første telefonopringning til revisoren for at sælge virksomheden. CustomOffice har givet ny energi ved at nedbringe byrden af kedelige, tidskrævende pligtopgaver.

Læs casen

Vi er digitaliseringseksperter med ærmerne smøget op

Hos CustomOffice er vi ikke blot it-konsulenter, men digitaliseringseksperter der fokuserer på at lave gode online værktøjer, som er nemme at bruge og skaber værdi i hverdagen. Vores firma reflekterer jyske værdier, og vi dyrker en virksomhedskultur af perfektionisme, forståelse og glæde. Vi elsker at udvikle software og vi har det rigtig sjovt mens vi gør det ... begejstringen stopper aldrig.