digital-omstilling

Digital omstilling

Digital omstilling for maskinstationer

CustomOffice er udviklet specifikt til maskinstationer og andre virksomheder, der har medarbejdere på farten og som arbejder med store maskiner. Vi leverer ikke et standardprodukt, men sikrer relevans, nytteværdi og effektivitet ved at tilpasse det til din virksomhed og dine øvrige systemer. Vi hjælper også med indfasningen blandt dine medarbejdere.

Et godt eksempel er tidsregistrering og dagsedler, hvor mange bruger unødigt meget tid på at få medarbejderne til at udfylde dem korrekt og med alle nødvendige oplysninger. Dette løser CustomOffice ved at gøre tidsregistreringen til en naturlig del af arbejdsflowet, så du altid får de informationer, du har behov for.Endelig et værktøj som har givet mig det totale overblik på en enkel måde. Vi har fået et simpelt system, som alle kan finde ud af.
Anker Vestergaard, Varde Maskinstation

Ved hjælp af én samlet app har alle i firmaet mulighed for at følge arbejdsopgaverne fra start til slut. Al praktisk information som adresse, opgavetype, instruktioner og maskiner er registreret på opgaven, og dine medarbejderne kan nemt tilføje noter, dokumentation og billeder via smartphones og tablets.

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed

CustomOffice er ikke kun et digitalt produkt, som du installerer på computere, tablets og smartphones. Vores konsulenter går aktivt ind i den digitale omstilling, og hjælper til med at kortlægge din virksomheds optimeringspotentiale og hjælper til med indfasningen af de nye værktøjer.En virksomhed med seks maskinførere vil typisk opnå besparelse på omkring 16.000 kroner om måneden ved at bruge CustomOffice, og investeringen vil have tjent sig selv hjem på under et halvt år.

Ved at vælge CustomOffice kan du sige farvel til krøllede dagsedler og ulæselige noter. Det hele klares ved hjælp af smartphones/tablets, så du helt slipper for papir.

Skal der beskeder ud til medarbejderne, så kan den daglige leder anvende systemet til at vælge, hvilke personer der skal have samme besked, om det er en eller flere, og ved få tryk sende den afsted – helt uden at skulle bruge tid på at ringe til dem. En meget brugbar detalje er, at du altid kan se, hvem der har læst beskeden.

GPS og opgavestyring

Via CustomOffice kan du med få meters nøjagtighed se, hvor dine medarbejdere befinder sig. Det kan du for eksempel bruge til at dokumentere, hvor du har været under udførelse af opgaver, til at registrere tid brugt på transport - eller du kan bruge det til at lokalisere maskiner der skal til reparation eller have brændstof.

Når frokosten nærmer sig, er det nemt at koordinere, hvem der skal spise med og at bestille mad. Her kan GPS-signalet igen være en fordel, hvis maden skal leveres.

Nogle af CustomOffices fordele i hverdagen på en maskinstation:

 • CustomOffices gør det nemt for dine medarbejdere at udfylde dagsedler via smartphone
 • Få automatisk alle nødvendige oplysninger sammen med den digitale dagseddel
 • Godkend dagseddel med klik på en knap
 • Automatisk faktura i dit økonomisystem så snart du har godkendt en dagseddel
 • Kalender der viser, hvem der er på arbejde, og hvor langt de er nået
 • Ved hjælp af telefonens GPS-signal kan du se, hvor dine medarbejdere befinder sig og allokere opgaver til den nærmeste
 • Nem dokumentation af udført arbejde og eventuelle skader via billeder
 • CustomOffice synkroniserer med de mest brugte økonomisystemer

Se alle funktioner i CustomOffices produkter

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

 • Tidsregistrering og dagsedler
  Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
 • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
  Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
 • Nem og effektiv fakturering
  Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.