Aktuelle events og konferencer

Vi glæder os til at se dig

Netværksdag: Hvordan sparer vi mere tid med de digitale værktøjer?

Har du også vanskeligt ved at gennemskue, hvordan du får det bedste ud af digitaliseringen? Hvilke opgaver skal du tage hånd om først? Hvilke kompetencer skal maskinstationen have for at komme i mål? Så er netværksdagen lige noget for dig!

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT!!

Netværksdagen er en dag med fokus på at få mest muligt ud af de digitale værktøjer. Du får en introduktion til de udfordringer maskinstationer har med digitalisering, og hvilke gevinster det kan udløse for virksomheden.

Derfor bør du deltage

Netværksdagen henvender sig primært til lederen, som planlægger opgaverne. Den henvender sig både til CustomOffice-brugere og dem som overvejer at blive digitale maskinstationer. 

På netværksdagen gennemgår vi de nye funktioner, som vi har udviklet i løbet af året, så alle har en mulighed for at blive opdateret. Vi beder nogle erfarne brugere om at dele deres erfaringer, ligesom der naturligvis vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Kom og hør Joakim Gangergaard

Joakim Gangergaard fra Gangergaardens Maskinstation deltager og deler hans erfaringer omkring CustomOffice. Gangergaardens Maskinstationen blev stiftet i 1976 og råder i dag over mere end 40 selvkørende enheder med en medarbejderstab på op til 27 mand i højsæsonen.

Gangergaardens Maskinstationen blev stiftet i 1976 og råder i dag over mere end 40 selvkørende enheder med en medarbejderstab på op til 27 mand i højsæsonen.

Du får blandt andet indblik i:

 • Hvordan får du medarbejdere og kollegaer med på rejsen?
 • Hvilke investeringer er rentable for virksomheden?
 • Hvordan spare vi mere tid med de digitale værktøjer?
 • Hvilke opgaver kan automatiseres på en maskinstation?

Alt det praktiske

Sted: Best Western Plus Hotel Eyde, Mindegade, Herning.

Pris: Din billet koster ikke noget og det inkludere forplejning undervejs.

Tid: Onsdag d. 3. november kl. 09:30 - 14:00.

Tilmelding: Ring til CustomOffice og bestil plads: 89 88 39 33.

Vidste du at…?

Maskinstationer som har brugt CustomOffice i 2 år eller mere i perioden 2017-2019 i gennemsnit har haft et resultat, der var 46,4% bedre end andre maskinstationer. (*Baseret på offentlige tilgængelige regnskabstal).

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

 • Tidsregistrering og dagsedler
  Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
 • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
  Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
 • Nem og effektiv fakturering
  Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.