funktioner

Nem tidsregistrering med digitale dagsedler

Det tager højst ét minut at udfylde en dagseddel med CustomOffices mobilapp. Tidsregistrering har aldrig været lettere

Dagsedler og tidsregistrering til medarbejdere på farten

CustomOffice hjælper dig med at holde styr på dagsedler og tidsregistrering ved kun at spørge om det nødvendige, og gøre brug af forhåndenværende data. Herved bliver tidsregistrering til en integreret del af dine medarbejderes arbejdsdag.

Når først en oplysning er tastet ind i systemet, popper den automatisk op alle relevante steder. Det betyder at medarbejderen kan udfylde sin dagseddel med få tryk på sin telefon.

Når opgaven er færdig, sender CustomOffice automatisk dagsedlen direkte til faktureringssystemet

Alle kan registrere tid og opgaver

For at gøre mobilappen hurtig og intuitiv, anvendes der farver, tal og et letlæseligt sprog. Det er desuden muligt at indtale noter, ved at tale direkte til mobilen. CustomOffice gør det nemt at udfylde dagsedler og registrere tidsforbrug for alle - også for medarbejdere der kæmper med sprog eller læsning.

Case:

Tidsbesparelse og øget overblik på Langelund Maskinstation

CustomOffice giver en mere præcis registrering af tiden end de gamle dagsedler, og der bliver sparet meget tid hos maskinstationen Langelund med 25 medarbejdere.

Læs casen

Fakturaen er færdig med opgaven

Når du har godkendt en dagseddel, så er systemet klar til fakturering. Med ét enkelt tryk på en knap, overføres alle opgaverne til økonomisystemet. Herefter kan du stadig tilpasse fakturaen – inden den sendes til kunden.

CustomOffice overfører dagsedler direkte til økonomisystemet med alle nødvendige oplysninger udfyldt. Det sikrer færre fejl, da systemet hjælper medarbejderne med at udfylde sedlerne korrekt. Det betyder, at du kan udsende fakturaerne langt hurtigere, og at bogholderiet kan trække lønrapporter, så snart lederen har godkendt dagsedlerne.

Vi kan håndtere alle danske overenskomster, men tilpasser også andre. Dine medarbejdere kan også selv tilgå deres arbejdstimer i appen!

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.