funktioner

Kommunikation mellem medarbejdere på farten

Undgå unødige opkald og sms'er

Hvad ville det betyde for dig eller din driftsleder, hvis du kunne udveksle den nødvendige information med dine medarbejdere mere effektivt?

Nemme beskeder

Med CustomOffice kan du sende den samme besked til en eller flere modtagere på en gang, og efterfølgende se hvem der har set beskeden.

Send opgavedetaljer

Du kan sende markkort, telefonnumre og lignende til dine medarbejdere, så de ikke behøver at ringe efter uddybende oplysninger om kunden eller opgaven.

Statusrapporter

CustomOffice tilbyder nem udveksling af kort og detaljer om en opgave. Medarbejdere kan sende statusrapporter om en opgave, så de nemt kan holde dig opdateret.

Opdatering via tale

Statusopdateringer og dokumentation kan indgives via tale. Det gør det let at opdatere status når det er koldt om fingrene, hvis man er ordblind eller hvis det bare skal gå stærkt.

Svar på lovpligtige spørgsmål

CustomOffice kan sættes til at stille afklarende spørgsmål i forbindelse med opgaveløsning, så du sikrer, at al påkrævet information er til stede.

Direkte madbestilling

Send en automatisk forespørgsel ud, om medarbejderne ønsker at bestille frokost. Hvis maden skal leveres hjælper vores Google Maps-funktion.

Et billede siger mere...

I CustomOffice kan du føje lige så mange billeder til en opgave du vil - til dokumentation eller vidensdeling. Det er ofte lettere at forstå end snørklede beskrivelser.

Lettere kommunikation med fotodokumentation

Det er ofte lettere at informere om fejl eller dokumentere udført arbejde via et billede end skrevne ord. I CustomOffice kan du føje lige så mange billeder til en opgave du vil - til dokumentation eller vidensdeling. Billederne gemmes i skyen, så din chef og kollegaer også kan se dem på deres skærm.

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.

Case:

Mindre pres på driftslederen på Skave Maskinstation

Presset er til tider meget stort på driftslederen, og det har været et mål i sig selv at få sænket denne afhængighed af en enkelt person.

Læs casen