Hastighedsforbedring af CustomOffice

Del artiklen

Hastighedsforbedring af CustomOffice

Efter de sidste 9-10 uger fokus på at gøre systemet hurtigere har vi netop lanceret en opdatering af CustomOffice, der gør systemet markant hurtigere – særligt i opstarten.

Det kræver stadig lidt tid at starte CustomOffice sammenlignet med visse andre apps. Det skyldes, at vi har valgt, at man skal kunne arbejde uden forbindelse til internettet og derfor hente “alt” ned på telefonerne, så I altid kan finde en kunde og oprette opgaver.

Det vil ligeledes være forskelligt hvordan opstartstiden er ved de forskellige enheder – hvis man arbejder med nye telefoner og tables, som er forholdsvis hurtige, så kan opstartstiden ikke mærkets så hårdt, som ved dem der bruger lidt ældre enheder.

Generelt kan man på forskellige enheder måle en hastighedsforbedring på opstart af appen, på 33 – 54 %, på visse typer endnu mere.

Google Chrome har på det seneste været lidt grov ved specielt de ældre PC’er – her er det også lykkes at lave en tilsvarende hastighedsforbedring (alt efter PC’ens styrke).

I løbet af de næste uger – så kommer vi løbende med små forbedringer i form af funktioner – der vil løbende komme nyhedsmails omkring dette.

Læs også...

Digitalisering

Lad ikke EDB-bøvl koste firmaet

Har du problemer med den valgte, nuværende IT-løsning i din virksomhed, så kan det lave rod i systemet og tiden. Når der er EDB-bøvl i

Digitalisering

Få styr på IT-sikkerheden i din virksomhed

Vil du styrke din virksomheds digitale sikkerhed? Den øgede digitalisering stiller krav til IT-sikkerheden i erhverv, der benytter sig af digitale løsninger. Virksomheder har store

Digitalisering

Bliv ferieklar med DataLøn

Vores samarbejdspartner Dataløn dele her lidt inspiration til hvordan man bliver ferieklar. Nyhed i DataLøn – Medarbejderkladde Funktionen “Medarbejderkladde” er især nyttig, hvis du skal

Digitalisering

Tag kontoret med i lommen

Hvorfor skal det være svært at arbejde på farten? Med papirlapper flydende i bilen og på skrivebordet er det i hvert fald nærmest umuligt, og

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk