Maskinanalyse: Gør brug af de indsamlede data

Del artiklen

Maskinanalyse: Gør brug af de indsamlede data

Hvilke opgaver er rentable? Har dele af maskinparken for høje omkostninger? Spørgsmål som disse kan du få svar på via maskinanalyse i CustomOffice.

Maskinomkostninger udgør ofte en væsentlig del af de samlede omkostninger i en virksomhed, og der kan derfor være store gevinster at hente ved at zoome ind på økonomien i brugen af dem. 

Med en simpel maskinanalyse i CustomOffice kan du få indblik i din virksomheds maskinpark og sammenligne hver enkelt maskine med dine kollegers. Når du kender dine maskinomkostninger, har du et bedre grundlag for at optimere din indtjening. Du kan også bruge dataene i CustomOffice til en mere dybdegående analyse i samarbejde med en ekstern virksomhedskonsulent.

Med få klik kan du se præcis hvor mange penge dine maskiner har tjent / tabt på bundlinjen. En Maskinanalyse giver dig indsigt i dine maskinomkostninger og konkret viden om, hvor du kan forbedre maskinøkonomien.

Maskinanalyse integreret med e-conomic

Du kan trække en begrænset maskinanalyse helt uden integration til økonomisystemer, men vi har nu lavet en integration mellem CustomOffice og e-conomic, der gør det muligt at hente de direkte og indirekte omkostninger automatisk, hvilket giver dig en mere fyldestgørende analyse.

Grundfunktioner i maskinanalysen

  • Fuld integration med e-conomic som automatisk henter omsætning samt de direkte og indirekte omkostninger
  • Lønomkostninger bliver beregnet ud fra den enkelte medarbejders timeløn, samt hvad den pågældende maskine har udført.
  • Omkostninger for bugsering kan detaljeret angives for både transport og egentlig effektivt arbejde. 
  • Omkostninger for bugsering kan gøres afhængig af de enkelte arbejdsområder.
  • Mulighed for tilføjelse af omkostninger, som ikke findes i økonomisystemet.

Få hjælp til opsætning af maskinanalyse på vores supportsider

Læs også...

Digitalisering

Lad ikke EDB-bøvl koste firmaet

Har du problemer med den valgte, nuværende IT-løsning i din virksomhed, så kan det lave rod i systemet og tiden. Når der er EDB-bøvl i

Digitalisering

Få styr på IT-sikkerheden i din virksomhed

Vil du styrke din virksomheds digitale sikkerhed? Den øgede digitalisering stiller krav til IT-sikkerheden i erhverv, der benytter sig af digitale løsninger. Virksomheder har store

Digitalisering

Bliv ferieklar med DataLøn

Vores samarbejdspartner Dataløn dele her lidt inspiration til hvordan man bliver ferieklar. Nyhed i DataLøn – Medarbejderkladde Funktionen “Medarbejderkladde” er især nyttig, hvis du skal

Digitalisering

Tag kontoret med i lommen

Hvorfor skal det være svært at arbejde på farten? Med papirlapper flydende i bilen og på skrivebordet er det i hvert fald nærmest umuligt, og

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk