#IngenPapir

Farvel papir – goddag overblik!

Prøv at forestille dig, hvad det ville betyde for dig og dine kollegers hverdag, hvis dagsedlerne næsten udfyldte sig selv?

Med CustomOffice kan dette, og mere til, blive til virkelighed. CustomOffice til maskinstationer og entreprenører er et online system, som er skræddersyet til at lette hverdagen for unødige administrative byrder, som ofte havner ved medarbejderne, og påvirker den effektive tid ved kunderne.

Sådan slipper du af med papiret med CustomOffice

Med CustomOffice foregår al administration på driftslederens skærm og maskinførernes smartphones. Når oplysninger om kunder og opgaver er tastet ind i systemet, figurerer de alle relevante steder. Det betyder f.eks. at maskinføreren kan udfylde sin dagseddel med få tryk på sin smartphone, fordi det meste allerede er udfyldt. Systemet sikrer at alle oplysninger kommer med, og sender dagsedlen direkte ind i faktureringssystemet, helt uden at driftslederen bruger tid på den. Farvel til papir – goddag til overblik.

Fordele:

  • Kunden faktureres med det samme, så maskinstationen kan få sin betaling hurtigt
  • Driftslederen spilder ikke tid på at lede efter oplysninger til dagsedlerne – alt tastes ind undervejs
  • Bogholderen slipper for at rykke for dagsedlerne og for at taste alt indholdet ind
  • Maskinførerne sparer tid på at udfylde dagsedlerne
  • Der bliver færre fejl i dagsedlerne – systemet hjælper med at udfylde dem korrekt
  • Bogholderen bliver så glad, for alle oplysninger til bogholderiet er klar til tiden.

CustomOffice giver også andre fordele. Se f.eks. her hvordan bogholderen kan blive meget mere effektiv med en mindre indsats.

Læs magasinet: