Langelund: Bedre overblik og sparet tid

CustomOffice giver en mere præcis registrering af tiden end de gamle dagsedler, og der bliver sparet meget tid hos maskinstationen Langelund ved Agerskov i Sønderjylland

Det var planen, at maskinstationen Langelund i Sønderjylland ville køre dobbelt den første tid både med dagsedler og digital registrering, men en del af de 25 medarbejdere gik direkte over til det digitale system i CustomOffice.
– Det var simpelthen for let for dem, og de så ingen grund til at udfylde dagsedler, så vi fik dem aldrig, fortæller den ene af de to driftsledere, Rasmus Fisker, maskinstationen Langelund.
– Før kom folkene med dagsedler, som de skulle føre over i en bog og derfra skulle bogholderen taste oplysningerne ind. Det tog 1½-2 dage at lave løn. Nu tager det to timer.
– Vi er to driftsledere på, og når den ene er ude af huset, skulle vi før bruge meget tid på at overdrage opgaver. Nu er det slet ikke nødvendigt, at vi taler sammen. Man efterlader bare sin telefon, og alle opgaver er beskrevet i systemet, fortæller Rasmus Fisker.

Mere præcis registrering

– CustomOffice registrerer på minutter, mens vi før brugte fem minutters intervaller. Det giver i sig selv en mere præcis registrering, men det er i det hele taget lettere for medarbejderne at være præcise og udfylde tidsforbruget efterhånden. Det giver kunderne mere præcise afregninger.

Svar til kunderne med det samme

Desuden oplever vi nu, at kunder ringer og kan få svar med det samme, hvornår vi kan løse en opgave, fordi vi eksempelvis kan se, om nogle enheder er under transport og kan omdirigeres, siger han.
Rasmus Fisker har svært ved at gøre op, hvordan det gavner forretningen økonomisk, men han slår fast, at både driftsleder og kontorpersonale i øvrigt har fået frigjort noget tid, som kan bruges på andre opgaver.
Maskinstationen Langelund har 25 medarbejdere fra 1. februar og op til 40 mand i højsæsonen.

Kundecasen er oprindelig bragt i magasinet:

Kundecases:

Load More Posts
2019-03-11T13:14:43+01:00