Bruger du CustomOffice til tidsregistrering, samt registrering af maskiner og materialer?

– så har du brug for en moderne og up-to-date mobiltelefon/tablet.

I den anledning findes der en række leverandører og mobilselskaber, som tilbyder en løsning. Men som noget nyt er vi blevet kontaktet af TaaS. De levere alt fra små til store mængder af telefoner, men udmærker sig ved at inkludere fuld forsikring uden selvrisiko.

Undgå bølv – og brug din tid fornuftigt

Da mange af vores kunder har et fysisk hårdt arbejde, er deres telefoner ofte i risikozonen for at ryge i toilettet, under hjulet på en traktor eller havne i en mudderpøl. Derfor er det vigtigt, at de altid (og hurtigt) kan få den repareret eller udskiftet til ny telefon, uden besværlige skemaer og irriterende spørgsmål.

Det er her Taas yder en stor forskel, de tilbyder personlig service og faste månedspriser på deres pakker, så du ved hvad det koster og ikke bliver negativt overrasket. Og skulle en medarbejder stoppe, så kan du opsige produktet.

Samtidig sikrer de at telefonen bliver renset og klargjort til nye medarbejdere, så du kan bruge arbejdstiden på noget mere fornuftigt end at opdatere smartphones.

TaaS er et full service abonnement på smartphone og/eller tablet udviklet til virksomheder. Priserne starter fra en iPhone 8 til kr. 220,00 pr. mdr. eller iPad 9,7” Wifi m/4G til kr. 143,00 pr. mdr.

Download Taas-flyer-09-2018 eller Taas-kundeudtalelse-Varde Maskinstation.

Ønsker du et tilbud så kontakt:
Brian Poulsen
Mobil: +45 22 66 00 95
Mail: bpo@taas.dk

TaaS ApS
Tronholmen 3
8960 Randers SØ

Læs mere om hvordan det fungere – klik her.

Load More Posts
2018-11-27T10:30:06+01:00