Nyheder2019-06-16T19:41:43+01:00

Nyheder

Flyt dit regnskab til e-conomic

E-conomic er Danmarks mest benyttede regnskabsprogram Risikofri konvertering til e-conomic Det kan være en stor beslutning og proces [...]

En løsning for hele firmaet

CustomOffice systemet har styr på alt det praktiske, og når medarbejderne har udfyldt dagsedlerne sendes de direkte til kontorets faktureringssystem, og alle nødvendige oplysninger er med, så kontoret ikke skal rykke for eventuelle mangler.

Planlægning af den enkelte opgave kan ske i systemet – og der kan også laves en plan B, hvis der skulle opstå nogle uforudsete hændelser. Som en ekstra egenskab, kan du hurtigt få et overblik over hvem der har mulighed for at arbejde over.

Som entreprenør kan du hurtigt komme i gang. Ved hjælp CustomOffice appen kan du tage noter, billeder af f.eks. tegninger på farten med din smartphone/tablet sammen med kunden. Alle tilføjelser bliver bearbejdet på kontoret, og via systemet laves et overslag eller tilbud til kunden, som e-mailes direkte.

Fakturering til den enkelte kunde, kan ved hjælp af systemet ske hurtigt og dermed også sikre en hurtigere betaling. Desuden vil alle oplysninger løbende blive noteret i systemet, og der vil derfor forekomme færre fejl.

Fordele:

  • Du har alle oplysninger på dig
  • Du aktiverer tidtagnings appen på din telefon, når du starter opgaven, og afslutter den igen, når opgaven er udført
  • Nem planlægning af arbejdsopgaven
  • Ingen krøllede og ufuldstændige dagsedler
  • Når du har afgivet alle oplysninger, sender systemet en digital dagseddel direkte til bogholderen
  • Hurtig fakturering og derved hurtigere betaling.