nyheder

Nyheder

Publiceret 15.09.2020

TILBUD: CustomOffice fejre 5 års fødselsdag

Fødseldsdagstilbud

I anledningen af vores 5 års fødselsdag tilbyder vi, at betale for én GRATIS KONVERTERING til e-conomic til alle nuværende og nye kunder! 

Tilbuddet inkluderer overførsel af 5 års regnskabsdata fra C5 og øvrige systemer (*hvor det er muligt at trække data ud til CSV filer). Tilbuddet gælder til og med 31. oktober 2020.

Vi har valgt at tilbyde denne gave, fordi vi kan se, at dem af vores kunder, som har udskiftet deres økonomisystem til e-conomic, har oplevet en betydelig lettere hverdag og den højeste effektiviseringen over de seneste 12 måneder.

Har du ikke allerede har skiftet til e-conomic, så kunne vores fødselsdagstilbud være et godt tilbud til dig. Du kan skifte økonomissystem året rundt og behøver således ikke vente til regnskabsåret slutter.

Læs mere om e-conomic her: https://www.e-conomic.dk/

Bag om CustomOffice

For 5 år siden stiftede Anders Franz Terkelsen og Arild Martin Møller Haugstad CustomOffice, nærmere bestemt den. 21. september 2015. Det blev hurtigt deres vision at udvikle et it-driftsystem, hvor kildekoden kunne genbruges for derved, at holde priserne på et lavt og konkurrencedygtigt niveau.

Siden da er selskabet vokset til 7 medarbejdere og har i starten af 2020 rundet 100 forskellige kunder fordelt over forskellige brancher som: Maskinstationer, entreprenører, skoventreprenører, frilandsgartnerier og vognmænd.

Fakta om CustomOffice

Opgaver siden opstarten: 1.238.765
Brugere af systemet: 4.739

Den seneste opgørelse for i år viser at CustomOffice allerede med udgangen august krydsede 400.000 opgaver. Dermed tyder året 2020 på at blive et stort år hvor vi sparer kunderne for en masse papir og kedelige rutiner.

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

  • Tidsregistrering og dagsedler
    Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
  • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
    Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
  • Nem og effektiv fakturering
    Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.