nyheder

Nyheder

Publiceret 12.03.2018

Hastighedsforbedring af CustomOffice

Efter de sidste 9-10 uger fokus på at gøre systemet hurtigere har vi netop lanceret en opdatering af CustomOffice, der gør systemet markant hurtigere - særligt i opstarten.

Det kræver stadig lidt tid at starte CustomOffice sammenlignet med visse andre apps. Det skyldes, at vi har valgt, at man skal kunne arbejde uden forbindelse til internettet og derfor hente “alt” ned på telefonerne, så I altid kan finde en kunde og oprette opgaver.

Det vil ligeledes være forskelligt hvordan opstartstiden er ved de forskellige enheder - hvis man arbejder med nye telefoner og tables, som er forholdsvis hurtige, så kan opstartstiden ikke mærkets så hårdt, som ved dem der bruger lidt ældre enheder.

Generelt kan man på forskellige enheder måle en hastighedsforbedring på opstart af appen, på 33 - 54 %, på visse typer endnu mere.

Google Chrome har på det seneste været lidt grov ved specielt de ældre PC’er - her er det også lykkes at lave en tilsvarende hastighedsforbedring (alt efter PC’ens styrke).

I løbet af de næste uger - så kommer vi løbende med små forbedringer i form af funktioner - der vil løbende komme nyhedsmails omkring dette.

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

  • Tidsregistrering og dagsedler
    Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
  • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
    Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
  • Nem og effektiv fakturering
    Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.