Lej din iPhone eller iPad til fast månedspris | CustomOffice - genvejen til digitalisering!
nyheder

Nyt fra CustomOffice

Publiceret 05.01.2018

Lej din iPhone eller iPad til fast månedspris

Hvis du CustomOffice til tidsregistrering, samt registrering af maskiner og materialer, så har du brug for en moderne og up-to-date mobiltelefon/tablet.

I den anledning findes der en række leverandører og mobilselskaber, som tilbyder en løsning. Men som noget nyt er vi blevet kontaktet af TaaS. De levere alt fra små til store mængder af telefoner, men udmærker sig ved at inkludere fuld forsikring uden selvrisiko.

Undgå bølv - og brug din tid fornuftigt

Da mange af vores kunder har et fysisk hårdt arbejde, er deres telefoner ofte i risikozonen for at ryge i toilettet, under hjulet på en traktor eller havne i en mudderpøl.

Derfor er det vigtigt, at de altid (og hurtigt) kan få den repareret eller udskiftet til ny telefon, uden besværlige skemaer og irriterende spørgsmål. Det er her Taas yder en stor forskel, de tilbyder personlig service og faste månedspriser på deres pakker, så du ved hvad det koster og ikke bliver negativt overrasket. Og skulle en medarbejder stoppe, så kan du opsige produktet. Samtidig sikrer de at telefonen bliver renset og klargjort til nye medarbejdere, så du kan bruge arbejdstiden på noget mere fornuftigt end at opdatere smartphones.

TaaS er et full service abonnement på smartphone og/eller tablet udviklet til virksomheder. Priserne starter fra en iPhone 8 til kr. 220,00 pr. mdr. eller iPad 9,7” Wifi m/4G til kr. 143,00 pr. mdr.

Kontakt Brian Poulsen på telefon +45 22 66 00 95 eller bpo@taas.dk for et tilbud.

TaaS ApS
Tronholmen 3
8960 Randers SØ
Læs mere om ordningen

Prøv CustomOffice med 30 dages tilfredshedsgaranti

Udfyld formularen og lad os kontakte dig – så er du godt på vej til at kunne prøve CustomOffices mange fordele uden risiko via vores 30 dages tilfredshedsgaranti.

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

  • Tidsregistrering og dagsedler
    Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
  • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
    Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
  • Nem og effektiv fakturering
    Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.