nyheder

Nyheder

Publiceret 12.08.2019

Mange bække små

På trods af sommerferie, så har vi i denne uges opdatering lavet omkring 70 tilpasninger og forbedringer - her har I et lille udpluk

Man er tvunget til at sætte foto på bestemte opgaver!

Vi har nu mulighed for at kunne opsætte på bestemte områder eller maskiner, at de skal have mindst 1 foto på opgaven, før de kan afleveres.

Hjælp til udfyldelse af dato intervaller.

Når man skal udfylde et datointerval - kan det godt være lidt irriterende at skulle starte helt for fra med at udvælge dato, når man lige har udfyldt det første felt.
Fremover bliver "til dato" automatisk udfyldt med samme dato som i "fra dato" feltet - så er det hurtigere at finde den næste dato.

Trækker, selvkørende eller bare en maskine?

Når man kigger i maskinlisten, så kan man let blive i tvivl om man har fået indstillet maskinen korrekt. Nu har vi skrevet under den enkelte i maskinlisten, om den er indstillet som selvkørende eller trækker.

Tomme linjer skaber overblik!?

Man kan nu få indstillet så alle dage bliver vist i lønrapporten, også de dage hvor medarbejderen ikke har været på arbejde. For nogle giver det bedre overblik over om medarbejderne har fået den rigtige løn.

Aflønning af tilkaldsvagt

Tilkaldsopgaver uden for normal arbejdstid, kan for nogen give ekstra tillæg for tilkald. Vi kan nu opsætte det, så det automatisk bliver beregnet hvis der har været tilkald, og føre det på lønrapporten.

Ombrydning af note-tekster i C5

Noter i C5 har den ulempe, at de bliver “skåret” af ved udskrift, alt efter hvordan den enkelte udskrift er opsat. Det er nu muligt at få “ombrudt” en notetekst ved overførsel til C5 - så den f.eks. bliver ombrudt efter 40 tegn.

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

  • Tidsregistrering og dagsedler
    Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
  • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
    Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
  • Nem og effektiv fakturering
    Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.