nyheder

Nyheder

Publiceret 18.05.2020

Nyt samarbejde mellem CustomOffice og Visma DataLøn

CustomOffice og Visma DataLøn har indgået et samarbejde som betyder, at du nu kan integrere systemerne. Det gør dit arbejde meget nemmere.

Med en integration til DataLøn kan du få systemerne til at tale sammen. Når I har sat integrationen op, skal I blot registrere timer og tillæg hos CustomOffice lige som I plejer. Derefter kan du bede lønsystemet om at hente data fra CustomOffice, når du skal lave løn. Både lønkoder og medarbejdere er nemlig forbundet på tværs af systemerne, så du slipper for at indtaste timer på hver enkelt medarbejder mere end én gang.

Vores samarbejde betyder blandt andet, at I slipper for at lave dobbeltarbejde og undgår tastefejl, da jeres godkendte timer bliver overført helt automatisk. Det eneste du skal gøre når du skal køre løn, er at tjekke at timerne ser korrekte ud.

Integrationen sættes op i 3 nemme trin når du er kunde hos DataLøn, så du kan komme hurtigt videre med dit arbejde.

Læs mere om Visma Dataløn

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

  • Tidsregistrering og dagsedler
    Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
  • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
    Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
  • Nem og effektiv fakturering
    Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.