Samarbejdspartnere
og leverandører

Der er ingen grund til at sige farvel til andre gode værktøjer, når du skifter til CustomOffice. Vi kan få CustomOffice til at tale sammen med dine andre systemer, så du aldrig behøver at indtaste samme information flere steder.

CustomOffice kan blandt andet integreres med økonomisystemerne e-conomic, C5 og NAV samt lønsystemet Visma DataLøn.

Paarupregnskab - Konverter dit økonomisystem til e-conomic

Det kan være en stor beslutning og proces at skrifte regnskabsprogram. Med Paarup Regnskab kan du dog let skifte fra et andet regnskabsprogram til e-conomic uden problemer.

CustomOffice samarbejder med Paarup Regnskab, fordi de er eksperter i konverteringer. Paarup Regnskab har udviklet værktøjer, der let kan gennemføre en konvertering fra de fleste økonomi systemer (inkl. C5, Ø90, Agromat, Navision og 25 andre) til e-conomic.

Alle konverteringer tilbydes til fast pris og gennemføres typisk indenfor 48 timer. En fuld konvertering koster typisk fra 5.000,– kr. Hvis du ikke allerede har samlet dine regnskabsdata hos e-conomic, kan du helt gratis prøve e-conomic regnskabsprogram i 14 dage.

Samarbejdspartnere
Abonnementsvilkår

DataLøn - Danmarks bedste lønsystem

Løn er ikke altid nemt, men med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal.
Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden. Det hele sker nemlig automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver.

Du kan også få hjælp til alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål. Du ringer bare, hvis du er i tvivl om noget. Og har du spørgsmål til den nye ferielov, GDPR eller anden lovgivning, kan Visma DataLøns jurister hjælpe dig.

E-conomic - Regnskabsprogram til den ambitiøse virksomhed

Det er ikke uden grund, at e-conomic er danskernes foretrukne regnskabsprogram. Det indeholder alle de funktioner, I skal bruge til at holde styr på økonomien og kan skræddersyes til alle virksomhedens behov.

CustomOffice er fuldt integreret med e-conomic. Det betyder, at vi automatisk henter nye kunder, varer, maskiner og priser fra økonomisystemet ind i CustomOffice. Når man efterfølgende løser en arbejdsgave i CustomOffice, bliver arbejdstid, kørsel og øvrige udgifter sendt til e-conomic, hvor der automatisk oprettes en faktura for det udførte arbejde. Nemmere kan det ikke være!

Samarbejdspartnere
CorPay One

Corpay One - Hold styr på bilag, betalinger og godkendelse

Giv dig selv og dit team en lettere hverdag med Corpay One – en digital regnskabsløsning, der kan integreres i e-conomic, og som automatiserer opgaver som scanning af bilag, regningsbetaling og godkendelse.

Fakturaer, du modtager via e-mail eller EAN, kan indgå i et automatisk godkendelsesflow, så de havner hos den medarbejder, der skal godkende dem. Efter godkendelse betales de automatisk og bogføres i e-conomic.

Corpay One kan desuden håndtere kvitteringer, så når du har købt diesel, mad eller hotel, så kan den også bogføre disse i e-conomic. Et super smart system, som vi selv har brugt, og som vi ved, at mange af vores kunder vil få stort udbytte af.

EINFACH - digitalt og papirløst bogholderi

EINFACH brænder for at gøre din bogføring og økonomirapportering mere effektiv, så du altid kan få temperaturen på din forretning og træffe de rigtige beslutninger.

Via kompetente bogholdere og controllere samt markedets bedste software hjælper EINFACH virksomheder med at vækste forretningen og med at sikre, at økonomisystemer og daglig bogføring giver indsigt i omkostninger, styr på leverandører, kunders betalinger samt pengene på kontoen.

EINFACH har arbejdet med digital bogføring, cloudsystemer og papirløst regnskab i over 10 år. Virksomhedens 12 engagerede medarbejdere assisterer hver dag henvendelser fra de mere end 150 små og store virksomheder, der allerede benytter deres service.

Einfach
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk