Virksomheden

Om CustomOffice

Tilbage i 2015 havde Varde Maskinstation en konkret udfordring hvor mængden af dagsedler på papir var stigende, nye lovkrav skulle dokumenteres og de økonomiske nøgletal kunne først ses, når det var for sent at reagere. Det blev startskuddet for CustomOffice, der siden har bidraget til at skabe overblik via de digitale dagsedler.

Dengang var dagsedler på papir og mayland kalenderen det vigtigste værktøj til at løse opgaverne på en simpel måde. Det var bare ikke hurtigt og effektivt, og i de værste tilfælde forsvandt dagsedlerne, så medarbejderen kunne ikke få sin løn, kunden kunne ikke få en faktura og virksomheden tabte penge.

I dag bruger mere end 100 virksomheder CustomOffice-systemet til løbende at få værdifuld feedback fra medarbejderne med digitale dagsedler, samt naturligvis den færdige faktura og lønafregning.Endelig et værktøj, som har givet mig det totale overblik på en enkelt måde. Vi har fået et simpelt system, som alle kan finde ud af. Anker Vestergaard, Varde Maskinstation

CustomOffice ApS blev stiftet af Anders Franz Terkelsen og Arild Martin Møller Haugstad i september 2015, og senere samme år, blev det første cloud-system idriftsat for vores første kunde. Siden da har vi udviklet mange typer cloud-systemer – og udvidet vores teknologiplatform løbende med opdateringer og nye features, til glæde for vores kunder som benytter dem dagligt.

Hos CustomOffice er vi ikke blot it-konsulenter, men digitaliseringseksperter der fokusere på at lave gode online værktøjer, som er nemme at bruge og skaber værdi i hverdagen. Vores firma reflekterer jyske værdier, og vi dyrker en virksomhedskultur af perfektionisme, forståelse og glæde. Vi elsker at udvikle software og vi har det rigtig sjovt mens vi gør det … begejstringen stopper aldrig.

Hvorfor CustomOffice?

Med CustomOffice får du en samlet løsning til dagsedler, ordre- og opgavehåndtering, medarbejderadministration, fakturering og økonomistyring.

  • Tidsregistrering og dagsedler
    Nem tidsregistrering via smartphone med alle nødvendige oplysinger
  • Styr på medarbejdere, opgaver og maskiner
    Altid fuldt overblik over, hvem der er på arbejde, og hvad der skal laves.
  • Nem og effektiv fakturering
    Fakturaen er færdig med opgaven, og overføres automatisk til dit økonomisystem

Tilmeld nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.