Bestil en demo af CustomOffice

Få en personlig introduktion - direkte online eller hos jer!

Med en demo af CustomOffice driftsportalen giver vi dig et større indblik i vores online platform. Oplev mulighederne med enten en online demo eller et møde hos jer og digitaliser driften allerede idag. Under mødet giver vi en grundig gennemgang af portalen og dens funktioner. Du kan stille spørgsmål undervejs både til det tekniske men også til hvordan du får alle medarbejder til at tage ansvar for den digitale forandring.

Under mødet giver vi et større indblik i portalens mange fordele og hvordan de måske kan bruges i lige netop din branche. Kom igang med at digitalisere driften idag og skab et større overblik og overskud i driften af din virksomhed.

Book et online møde direkte i kalenderen her.

Ønsker du et møde hos jer, skal du blot benytte nedenstående kontaktformular og oplyse hvilken dato og klokkeslæt der passer dig bedst. Herfra vil vi kontakte dig for at aftale det præcise tidspunkt.

Få indblik i, hvad CustomOffice kan gøre for din virksomhed. Udfyld formularen og lad os kontakte dig – så er du godt på vej til at kunne prøve CustomOffices mange fordele uden risiko via vores 30 dages tilfredshedsgaranti.

Følg også med i de nyeste opdateringer omkring vores portal via vores nyheder og hold øje med vores LinkedIn og Facebook profiler. Her udgiver vi altid nyheder, som omhandler CustomOffice.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 8988 5003

Et udvalg af vores trofaste kunder

CustomOffice servicerer entreprenører, maskinstation og gartnerier over hele landet.