Ansat hos flere selskaber der bruger CustomOffice

Hvis du er ansat hos flere selskaber, så bruger CustomOffice. Så kan du vælge at nulstille din app, når du skifter fra det ene selskab til det andet.

Men du kan også vælge at have 2 CustomOffice apps installeret på din telefon. Har du brug for 2 apps på telefonen – så brug GÆSTE appen.

Hvis du af din arbejdsgiver f.eks. bliver sendt ud for at hjælpe ved en anden virksomhed, som også bruger CustomOffice, kan du installere CustomOffice Gæst App som app nr. 2. På den måde kan du løse opgaver for virksomheden, samtidig med du måler tid hjemme ved din egen arbejdsplads.

Det gør det lettere for administrationen at holde styr på løn og fakturering mellem virksomhederne. Samtidig med at der også er styr på fakturering for den virksomhed du løser opgaver for.

Gå i AppStore (Apple iOS) eller PlayStore(Android) – Søg efter CUSTOMOFFICE GÆST – så finder du gæste appen.

Nu kan du køre opgaver på både den normale CustomOffice app og den nye CustomOffice gæst app.

(Du kan se forskel på de 2 apps – “Hjemme appen” er blå og “Gæste appen” er sort.)

CustomOffice gæst til Android – klik her

CustomOffice gæst til Apple iOS – klik her