Bruger du CustomOffice til tidsregistrering, samt registrering af maskiner og materialer?

– så kunne du have brug for en bogholder der har specialiseret sig i e-conomic.

Retio er et moderne revisionshus, hvor digitaliseringen er blevet en naturlig og integreret del af arbejdsgangen. Foruden traditionelle bogholderiopgaver arbejder vi også med at finde rundt i junglen af de mange digitale økonomisystemer. Det gør vi for at kunne præsentere netop de systemer, der kan give værdi til jeres virksomhed.

Med en digitalisering af jeres bogholderi kan I nemlig spare både tid og penge – OG få et dybere indblik i jeres regnskaber.

Vi er Retio, men hvad kan Retio gøre for dig?

Det dybere indblik kunne eksempelvis være et dashboard over den økonomiske situation, der løbende opdateres – nærmest i realtid. Det giver ro i maven at kunne tage beslutninger baseret på, hvordan det ser ud netop nu i jeres virksomhed – og ikke kun på baggrund af gisninger.

Men digitaliseringen af bogholderiet kan særligt være med til at spare tid. Eksempelvis med en app, hvorfra du kan godkende og betale regninger. Her kan du godkende og sende fakturaer til betaling, hvorefter de bliver bogført korrekt i økonomisystemet.

En anden opgave kunne være at afhjælpe det evige problem med, at løse bilag og alle de små kvitteringer bliver væk. Det kan nemt fikses med et intelligent Mastercard, som automatisk minder jer om at tage et billede af kvitteringen med det samme. På den måde bliver kvitteringerne gemt digitalt klar til bogføring.

Det er selvfølgelig kun tre konkrete eksempler på, hvad Retio kan hjælpe med. Vi kan meget mere end det.

Vores fornemmeste opgave er at give ro i maven, men også at kunne effektivisere processerne i virksomhederne, så de får mere tid til at drive deres forretning.

Er du helt solgt på idéen allerede, eller ønsker du blot at høre mere, kan du tjekke os ud her: https://retio.dk/det-digitale-bogholderi/

Jonas Martinsen
Tlf.: 60 53 54 92
Mail: jm@retio.dk

Download Retio Onepager her!

Load More Posts
2018-11-22T08:48:08+02:00