Samarbejdspartnere

Vi er stolte over de samarbejdspartnere vi har. De er nemlig med til at give vores kunder en professionel oplevelse af vores ydelser og produkter.

DataLøn - Danmarks bedste lønsystem

Løn er ikke altid nemt, men med lønsystemet DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal.

Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du eksempelvis ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden. Det hele sker nemlig automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver.

Du kan også få hjælp til alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål. Du ringer bare, hvis du er i tvivl om noget. Og har du spørgsmål til den nye ferielov, GDPR eller anden lovgivning, kan Visma DataLøns jurister hjælpe dig.

Læs mere om Visma DataLøn

Konverter dit økonomisystem til e-conomic

Det kan være en stor beslutning og proces at skrifte regnskabsprogram. Med eKontoret kan du dog let skifte fra et andet regnskabsprogram til e-conomic uden problemer.

CustomOffice samarbejder med eKontoret, fordi de er eksperter i konverteringer. eKontoret har udviklet værktøjer, der automatisk kan gennemføre en konvertering fra de fleste økonomi systemer (inkl. C5, Ø90, Agromat, Navision og 25 andre) til e-conomic.

Alle konverteringer tilbydes til fast pris og gennemføres typisk indenfor 48 timer. En fuld konvertering koster typisk under 5.000,– kr. Hvis du ikke allerede har samlet dine regnskabsdata hos e-conomic, kan du helt gratis prøve e-conomic regnskabsprogram i 14 dage.

Læs mere om eKontoret

Prøv CustomOffice med 30 dages tilfredshedsgaranti

Udfyld formularen og lad os kontakte dig – så er du godt på vej til at kunne prøve CustomOffices mange fordele uden risiko via vores 30 dages tilfredshedsgaranti.