Gør livet lettere for ordblinde medarbejdere

Gør livet lettere for ordblinde medarbejdere
Del artiklen

I dagens Danmark, hvor alt skal være digitalt, og det forventes, at folk kan både læse, skrive og forstå tal uden problemer, er det bare ikke alle arbejdspladser, der sørger for, at alle kan være med. Hele 7% af dem danske befolkning betragter sig selv som ordblinde. Det betyder at knap 400.000 personer i Danmark har svært ved at læse og skrive.

Derfor kan der for nogle medarbejdere være udfordringer i jobbet, når de f.eks. skal læse information om opgaver, skrive dagsedler eller tidsregistrere arbejdsopgaver. Men det behøver der ikke at være.

Når du gør arbejdslivet nemmere for alle dine ansatte – ikke kun de ordblinde, talblinde og farveblinde – så kan du øge medarbejdertrivslen og dermed også øge din indtjening, da de kan tilslutte sig de glade og motiverede medarbejdere, der nemt kan bruge et IT-system til administrative opgaver.

Hos CustomOffice tager vi vores opgave inden for digitalisering seriøst, og vi gør vores bedste for at tilpasse løsningen til din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer nemlig vores system efter den enkelte virksomhed, og særligt virksomheder inden for nedenstående brancher har stor glæde af vores IT-system:

Blandt f.eks. maskinførere er der desværre en del, der er udfordret på tekst, tale og farver. Til gengæld kan de så meget andet: De er dygtige til at lære udenad, køre maskiner og udføre praktiske opgaver. Med CustomOffice forsøger vi at gøre hverdagen lettere hele vejen rundt – både for dem og for dig.

CustomOffice er velegnet til alle – også ord-, tal og farveblinde

Hos CustomOffice vil vi gerne hjælpe alle medarbejdere til at få mest muligt ud af vores system.

Nogle af de måder, hvorpå CustomOffice er særligt nyttigt for tal-, ord- og farveblinde, er:

 • Tekst-til-tale-funktion – Teksten bliver læst højt for brugeren.
 • Tale-til-tekst-funktion – brugeren kan diktere en instruktion eller besked til systemet.
 • Tag systemet med på farten og få nem navigation direkte fra systemet. F.eks. kan du oprette opgaven for dem, så de blot skal klikke på marken – så hjælper Google Maps dem frem.
 • Tilpasning til forskellige udfordringer inkluderer bl.a. hjælp til talblinde i form af ord og farver, hjælp til farveblinde ved at skrive farvens navn samt hjælp til ordblinde i form af både tal, farver og tekst-til-tale.
 • Reducering i fejl grundet misforståelse af en opgave eller dele af den pga. eksempelvis sproglige eller talmæssige fejl.

Det er nemt at bruge CustomOffice-systemet, da det er brugervenligt, fuldt tilpasningsdygtigt og fleksibelt. Det er på en gang et omfattende og meget let system. Vi skræddersyer en løsning dit dig, dit firma og dine medarbejdere. Det er vigtigt for os, at den enkelte kunde er tilfreds, og derfor sørger vi også for at hjælpe jer i gang, så alle kommer godt ind i systemet.

Vores system byder på mange andre praktiske funktioner, og når både du og dine medarbejdere bruger det samme system, hvad enten I er på via computeren, en tablet eller smartphone, så sørger vi for, at oplysningerne er opdaterede. Dermed fylder det administrative aspekt af at drive virksomhed så lidt som muligt.

Så selvom vores IT-system har visse funktioner, der gør det til det oplagte valg til de firmaer, hvor der er ansat en eller flere ordblinde, farveblinde eller talblinde, så er det også et system, der er oplagt til alle andre.

Mange gode grunde til at vælge CustomOffice

Med CustomOffice får du et system, der nemt kan tilpasses netop din virksomhed, og du får samtidig en konsulent tilknyttet, der ikke blot vil hjælpe dit firma med at komme i gang med systemet, men som også vil have en løbende dialog med dig, sådan at systemet kan tilpasses og eventuelt udvides efterhånden, som behovet opstår.

Ved at gøre det nemt for dig at drive din virksomhed, håndtere opgaver og bruge mindst mulig tid på at afkode beskeder, ordrer, fakturaer og andre ting i systemet, som risikerer at være fejlbehæftede på grund af ordblindhed, talblindhed eller farveblindhed, så kan du bruge tid, energi og ressourcer på de vigtige ting – nemlig at drive virksomheden ved at få opgaver og løse dem.

Et udvalg af gode fordele ved at vælge CustomOffice:

 • Tidsregistrering, overblik og fakturering er samlet i én løsning.
 • Systemet er omfattende eller mere begrænset – alt efter jeres behov.
 • Du får en skræddersyet løsning – så slipper du for at betale for noget, du ikke har brug for.
 • En billig men stærk IT-løsning sammenlignet med lignende systemer.
 • Systemet kan bruges på farten, hvilket er praktisk for bl.a. entreprenører og maskinførere med medarbejdere på farten.
 • Risikofri intro til systemet og 30 dages tilfredshedsgaranti.

Vi er en databaseret virksomhed, som tager hånd om dit firmas IT ved at kigge på fakta og muligheder såvel som dine og din virksomheds ønsker. Vi kommer gerne med forslag til tilvalg og fravalg. Kontakt os for at høre mere.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.

Gratis nyheder

Er du interesseret i at læse mere om vognmænds erfaringer med digital tidsregistrering? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk