Book en demo og prøv
CustomOffice gratis i 30 dage

Vi kan give dig et tilbud over telefonen, men vi kan også afholde et online eller fysisk og uforpligtende møde hos jer.

Med en demo af CustomOffice driftsportalen giver vi dig et større indblik i vores online platform. Oplev mulighederne med enten en online demo eller et møde hos jer og digitaliser driften allerede idag. Under mødet giver vi en grundig gennemgang af portalen og dens funktioner. Du kan stille spørgsmål undervejs både til det tekniske men også til hvordan du får alle medarbejder til at tage ansvar for den digitale forandring.

Under mødet giver vi et større indblik i portalens mange fordele og hvordan de måske kan bruges i lige netop din branche. Kom igang med at digitalisere driften idag og skab et større overblik og overskud i driften af din virksomhed.

Book et online møde direkte i kalenderen her.

Ønsker du et møde hos jer, skal du blot benytte nedenstående kontaktformular og oplyse hvilken dato og klokkeslæt der passer dig bedst. Herfra vil vi kontakte dig for at aftale det præcise tidspunkt.

Få indblik i, hvad CustomOffice kan gøre for din virksomhed. Udfyld formularen og lad os kontakte dig – så er du godt på vej til at kunne prøve CustomOffices mange fordele uden risiko via vores 30 dages tilfredshedsgaranti.

Følg også med i de nyeste opdateringer omkring vores portal via vores artikler om digitalisering og hold øje med vores LinkedIn og Facebook profiler. Her udgiver vi altid nyheder, som omhandler CustomOffice.

Bestil et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.

Se vores 3 minutters demo til maskinstationer

Hvis det skal gå stærkt, så kan du se vores 3 minutters demo af systemet. Det er naturligvis ikke den forkromede gennemgang, men et hurtigt indblik i CustomOffice og vores mest brugte funktioner til maskinstationer.

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk