Hvem er
CustomOffice

CustomOffice er ikke blot en samling af medarbejdere, men et dedikeret hold af digitaliseringseksperter. Vi er passionerede omkring at skabe online værktøjer, der er brugervenlige, effektive og værdiskabende.

Vores rejse startede i 2015, da Varde Maskinstation stod over for en udfordring. Mængden af papirdagsedler voksede, nye lovgivningskrav skulle efterleves, og de økonomiske nøgletal kom for sent til at reagere. Det blev startskuddet for CustomOffice. Vores mission var at løse denne problemstilling ved hjælp af digitalisering – at skabe klarhed og overblik via digitale dagsedler.

Dengang var papirdagsedler og fysiske kalendere de primære værktøjer til at håndtere daglige opgaver. Dette system var dog hverken hurtigt eller effektivt. I værste fald kunne dagsedler gå tabt, hvilket førte til manglende lønudbetaling til medarbejdere, manglende fakturering til kunder og tabte indtægter for virksomheden.

I dag er vores løsning en del af hverdagen i over 100 virksomheder. Med CustomOffice-systemet kan disse virksomheder løbende modtage værdifuld feedback fra medarbejdere via digitale dagsedler, samtidig med at vi sørger for præcise fakturaer og lønafregninger.

CustomOffice ApS blev grundlagt af Anders Franz Terkelsen og Arild Martin Møller Haugstad i september 2015. Senere samme år lancerede vi vores første cloud-system. Siden da har vi konstant udviklet og forbedret vores teknologiplatform, og tilføjet nye funktioner, der bringer værdi til vores kunder hver eneste dag.

Vi er mere end bare IT-konsulenter. Vi er eksperter i digitalisering, dedikeret til at skabe effektive online værktøjer. Vores virksomhedskultur afspejler vores jyske værdier – perfektionisme, forståelse, og glæde. Vi elsker at udvikle software, og vi har det sjovt, mens vi gør det. Vores begejstring er grænseløs

Medarbejdere

Medarbejdere hos CustomOffice er passionerede og drives af at gøre hverdagen lettere for andre.

spv
Salgs- & Marketingchef

Svend Peter Vestergaard

Rasmus Mikkelsen
Kundesupporter

Rasmus Mikkelsen

carsten holm christensen
Kundesucceschef

Carsten Holm Christensen

Digitaliseringskonsulent

Martin Rosier Lassen

Digitaliseringskonsulent

Michael Nielsen

Morten Rasmussen CustomOffice
Senior Softwareudvikler

Morten Midtgaard Rasmussen

Senior Softwareudvikler

Malte Emil Rosenbjerg Andersen

Teknisk direktør

Arild Martin Møller Haugstad

Operativ direktør

Per Ole Rothmann

Administrerende direktør

Anders Franz Terkelsen

Vi gør det legende let at blive være digital

Vi er mere end blot IT-konsulenter; vi er motorcyklen i softwareverdenen. Vi kombinerer effektivitet med tilpasning for at levere skræddersyede løsninger, der virker!

Anders
Anders Franz Terkelsen, Direktør og medstifter af CustomOffice.

Vores Vision

At revolutionere adgangen til softwareudvikling og digitalisering, så det ikke længere er en luksus forbeholdt de store virksomheder. Vi stræber efter at skabe klarhed og overblik, der fremmer virksomhedernes udvikling.

Vores Mission

At sætte standarden for optimering og digitalisering af arbejdsprocesser, så virksomheder kan fokusere på deres kerneforretning. Vi ønsker at være fremtidens metode til digitalisering med mennesket i centrum.

Vores Værdier

Troværdighed: Vi er transparente og leverer på det, vi lover.
Arbejdsglæde: Vi skaber en kultur af glæde og tilfredsstillelse i arbejdet.
Agilitet: Vi tilpasser os hurtigt til markedets og kundernes behov.

Din troværdige partner i digitalisering

CustomOffice har opnået den højeste rating i kreditværdighed hos Børsen og Bisnode. 

CustomOffice har en konsekvent fremragende præstation i kreditvurderinger og har opnået top ratings fra anerkendte organisationer som Børsen og Bisnode. Vi er stolte over at have modtaget AAA-rating fra kreditvurderingsselskabet A Dun & Bradstreet i 2022 og 2023, hvilket understreger vores sunde økonomiske grundlag og cementerer vores position som en troværdig samarbejdspartner i din digitaliseringsproces.

A Dun & Bradstreet indikerer, at under 2% af alle danske selskaber opnår en AAA-rating. Dette gør CustomOffice til en del af en eksklusiv gruppe af virksomheder, der effektivt parerer sund økonomi med høj kundetilfredshed.

CustomOffice er blevet tildelt titlen som Succesvirksomhed 2023. Denne prestigefyldte erhvervspris hylder vores vedvarende engagement i at skabe robust vækst og solide finansielle resultater. Det er en hyldest til vores teams utrættelige indsats og vores fortsatte stræben efter excellence. 

Vi er dybt taknemmelige for denne anerkendelse og glade for også at være blevet tildelt titlen som Børsen Gazelle i 2020, 2021, 2022 og 2023. Disse priser afspejler vores engagerede medarbejderes indsats, vores kunders tilfredshed og vores evne til at opretholde en fleksibel arbejdsplads. Gennem vores bestræbelser er vi stolte over at kunne levere softwareløsninger, der virkelig gør en forskel for vores kunder.

CustomOffice Succesvirksomhed 2023
CustomOffice er tildelt titlen som Succesvirksomhed i 2023

Skræddersyet softwareudvikling

Hos CustomOffice har vi vores egen udviklingsafdeling, som sikrer hurtig eksekvering.

Anders Franz Terkelsen og Arild Haugsted
CustomOffice ApS blev grundlagt af Anders Franz Terkelsen og Arild Martin Møller Haugstad i september 2015

I CustomOffice forstår vi, at hver virksomheds behov er unikt. Vi sælger derfor ikke standardiserede systemer; i stedet leverer vi skræddersyede IT-løsninger, der er omhyggeligt tilpasset efter hver enkelt kundes ønsker.

For at sikre, at vores kunder får kvalificeret rådgivning og hurtig service, har vi valgt at have vores egen udviklingsafdeling baseret på vores kontor i Viborg. Denne afdeling, ledet af Anders Terkelsen og Arild Haugstad, består af dedikerede softwareudviklere, der dagligt forbedrer vores systemer med nye, smarte funktioner, sikrer datasikkerhed, og opretholder optimal systemydelse.

Prioriteringen af vores udviklingsprojekter baseres på det, der skaber mest værdi for vores kunder, enten økonomisk eller tidsmæssigt. Alle nye funktioner deles systematisk, således at alle vores kunder med et Professionel-abonnement har mulighed for at aktivere og benytte disse funktioner efter behov.

Vi er fast besluttede på at beskytte vores kunders data, og derfor outsourcer vi ikke vores udviklingsprojekter, og vi deler aldrig vores kunders data med tredjepartsleverandører. Hos CustomOffice er din virksomheds sikkerhed og succes vores topprioritet.

Vi vil gerne høre fra dig

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller har brug for mere information, er vi klar til at hjælpe. Du kan finde os på vores kontor i Viborg, ringe til os, eller sende en e-mail.

Salg
Har du spørgsmål om vores produkter, eller er du interesseret i en demo? Kontakt vores salgsteam på:


Support

Er du allerede kunde og har brug for teknisk support? Vores supportteam er klar til at hjælpe dig på:


Åbningstider

Vi er her for at hjælpe dig i følgende tider:

  • Mandag – torsdag: Kl. 8:00 – 16:00
  • Fredag: Kl. 8:00 – 15:00


Vi ser frem til at høre fra dig!

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk