Effektiviser din maskinstation:
Se, hvor meget du kan spare med CustomOffice

Ud over stor tidsbesparelse opnår du med CustomOffice store økonomiske fordele. Brug vores beregner nedenfor, og se, hvor mange penge du kan spare (eller tjene) hver måned med CustomOffice.

2
Timer/dag
250
kr/timen
Hver måned kan du spareKr. 

Er du træt af at bruge utallige timer på manuelt papirarbejde hver uge? Med CustomOffice kan du effektivisere dine administrative opgaver og frigøre tid til det, der virkelig betyder noget – din kerneforretning.

Vores simple – men kraftfulde – beregningsværktøj giver dig mulighed for at blive klogere på, hvor meget du kan spare eller endda tjene ved at digitalisere dine arbejdsgange med CustomOffice. Alt, hvad du skal gøre, er at angive, hvor mange timer du i øjeblikket bruger på papirarbejde hver uge, og hvad din timepris er.

Herefter vil vores smarte beregningsmodel analysere dine input og give dig en skræddersyet prognose for, hvor meget du kan forvente at spare ved at skifte til CustomOffice. Det er en hurtig og enkel måde at få et indblik i, hvordan vores innovative løsning kan forvandle din virksomheds produktivitet og lønsomhed.

Så hvorfor vente? Prøv vores “Beregn din besparelse” værktøj i dag, og opdag, hvordan CustomOffice kan hjælpe dig med at spare tid, reducere omkostninger og øge din virksomheds effektivitet og succes.

Bestil et uforpligtende tilbud

Klar til at tage skridtet mod digitalisering? Indtast dine kontaktoplysninger, og vi kontakter dig snarest muligt. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

CustomOffice er bygget
til maskinstationer

Nye opgaver kan oprettes direkte i systemet af medarbejderen selv, hvilket gør det nødvendigt at have adgang til alle kunder og marker. Det gør maskinførerne mere selvstændig og maskinstationen mere effektiv.

Gør papirarbejde digitalt

Drop besværet med gule sedler og papirskalendere. Med CustomOffice får du en digital løsning til dine administrative opgaver.

CustomOffice er for alle - vi træner jer

Oprettelse af nye opgaver skal ikke være kompliceret. Du behøver ikke læse en lang vejledning - vi kommer ud og træner jer i de funktioner, der er specifikt nødvendige for jeres virksomhed.

Fakturering og løn på 10 minutter

CustomOffices smarte tidsregistrering reducerer risikoen for fejl og opretter fakturakladder i økonomisystemet. På den måde bliver maskinstationen mere effektiv.

Oplev CustomOffice i aktion: Se vores 3-minutters demo for maskinstationer

Mangler du tid, men er nysgerrig efter at se CustomOffice i aktion? Vi har lavet en 3-minutters lyn-demo, der giver dig et hurtigt indblik i vores platform og de mest anvendte funktioner for maskinstationer.

Mens det ikke er en komplet gennemgang, vil denne demo introducere dig for vores brugervenlige interface og den enkelthed, som vores værktøj tilbyder. Tag et kort kig og se, hvordan CustomOffice kan transformere din virksomheds hverdag.

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk