Ledige stillinger

Del artiklen

Vi har pt. ingen ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at kontakte Anders Franz Terkelsen (CEO), på telefon +4529857035 eller e-mail [email protected]. Vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.


CustomOffice er en virksomhed som tror på at digitale systemer skal tilpasses til mennesker – ikke omvendt. Vigtigheden af at hverken konsulenter eller software kan stå alene sætter vi i højsædet. Vi giver mindre og mellemstore virksomheder muligheden for at opnå de samme vækstfordele ved digitalisering, som normalt kun er forbeholdt store virksomheder.

Et godt og velfungerende system er baseret på, at det konstant udvikles og tilpasses til den aktuelle forretnings behov.

Vi arbejder indenfor forskellige brancher, men denne stilling vil indledningsvis have fokus på maskinstationer, entreprenører, vognmænd og anlægsgartnere.

Læs også...
Digitalisering

Netværksdag: Den nye bogføringslov

På netværksdagen gennemgår vi de nye funktioner, som vi har udviklet i løbet af året, så alle har en mulighed for at blive opdateret. Vi beder nogle erfarne brugere om at dele deres erfaringer, ligesom der naturligvis vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.

netværksarrangement

Ny bogføringslov?

Tilmeld dig til netværksdagen d. 3 november og bliv klædt på til den nye bogføringslov
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk