Automatisk omregning fra liter til kg

customoffice
Del artiklen

Nogle gange er det der bruges af produktet, ikke helt det samme, som det der skal stå på fakturaen. Derfor har vi udviklet en omregningsfunktion, der gør det let for medarbejderen og for kunden.

Til at beregne hvor mange liter der går pr. kilo, har vi udviklet en “lommeregner”, som gør arbejdsdagen lidt lettere for jer. Så behøver du ikke manuelt at omregne fra gang til gang. Hvilket kan være et tidskrævende stykke arbejde, men som er vigtigt under afregning af slutkunden.

Inden for landbrugsfagene sker det ofte, at man skal omregne når der bruges kemi til sprøjtning eller når gødningsregnskabet skal gøres op. Men mange andre kan ligeledes have et behov for at spørge medarbejderen på den måde de benytter mål i dagligdagen, mens kunderne kan have nogle andre ønsker, når det kommer til faktureringen.

Det betyder at vi f.eks. kan spørge medarbejderen: “Hvor mange kilo sand har du hentet?”. Derefter omregner CustomOffice kilo til tons og skriver en varelinje på fakturaen: “Forbrug af sand X tons”. Funktionen er let anvendelig i dagligdagen og kan bruges i mange forskellige situationer.

Her er nogle eksempler:

  1. Maskinføreren angiver flydende gødning i liter, men CustomOffice omregner det til kg på fakturaen
  2. Chaufføren indtaster antal kg han har læsset, mens der på fakturaen omregnes til antal tons
  3. Maskinføreren indtaster antal liter kemi han har brugt, men på fakturaen omregner vi det til antal kg
  4. Chaufføren trykker i appen, hver gang han har hentet et læs grus, men på fakturaen står der hvor mange tons de har modtaget
  5. Maskinføreren indtaster antal sække majsfrø han har forbrugt, men på fakturaen omregner vi det til kilo frø

Tak for jeres feedback til CustomOffice teamet – sammen bygger vi det ultimative it-system til jer med maskiner!

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk