CustomOffice bruges i stalden og på maskinstationen

Customoffice bruges både på maskinstationen og i landbruget
Del artiklen

Uhrenholt Maskinstation og svineproduktion/landbrug ligger i Tarm, tæt på Ringkøbing Fjord. Her driver Anders både en maskinstation, der arbejder med alt fra planteavl til entreprenør- og etableringsarbejde, og et landbrug med 100 hektar jord og 130.000 grise.

Der er 17 ansatte i Uhrenholt, og der er til tider rigtigt travlt! Anders overtog landbruget fra sine forældre fra 10 år siden, og så er virksomheden ellers stille og roligt vokset fra år til år. Der er hele tiden kommet flere ansatte til. Men nu mener Anders at det er slut med udvidelserne!

CustomOffice kom til for knap 2 år siden, hvor systemet blev anbefalet gennem Anders’ netværk. Og det fungerer rigtigt godt, selvom det er to meget forskellige slags forretning de driver. Anders mener nemlig, at det bedste ved systemet er, at det kan laves og rettes til, så det lige nøjagtigt passer til hver enkelt bedrift.

”CustomOffice er også gode til at bakke op når vi har brug for hjælp og løse problemerne med det samme. Når man i perioder arbejder 20 timer i døgnet så er lunten rigtig kort – og så SKAL problemerne bare løses samme dag! Og det er de gode til hos CustomOffice.”

Når man ringer, så tager de sig af det med det samme og CustomOffice kigger også hele tiden på de små problemer vi har til dagligt. Vi er rigtigt glade for den opbakning vi får fra dem.

Anders Uhrenholt

“Og jo bedre info de får før de går i gang med at sætte systemet op, jo bedre er de til at lave det, så det passer til dit firma. – Så de kan ikke gøre for, hvis man ikke lige får det hele fortalt med det samme fordi der er travlt, så skal man jo regne med at der skal rettes lidt til bagefter.”

Customoffice bruges både på maskinstationen og i landbruget

Hvis du gerne vil følge med hvad der sker hos Andres Uhrenholt og team, så følg med på deres Facebookside.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk