CustomOffice er kåret af Børsen til Gazelle-virksomhed 2021

Del artiklen

CustomOffice er igen blevet kåret af Børsen til Gazelle-virksomhed 2021

Efter kun 6 år som iværksættervirksomhed er det lykkedes CustomOffice at blive kåret som Børsen Gazelle-virksomhed i 2020 & 2021. Det synes vi er en stor milepæl, og vi takker og bukker for opmærksomheden.

Herfra skal der lyde et kæmpe stort tak til alle medarbejdere, samarbejdspartnere og sidst, men absolut ikke mindst – vores kunder. Vi håber at kunne skabe nye arbejdspladser og over tid en eksportsucces med vores CustomOffice digitaliseringsplatform!

Hvad er en Børsen Gazelle virksomhed?

I mere end 25 år har Børsen kortlagt landets hurtigst voksende virksomheder, Børsen Gazeller. Det har de, fordi de mener, at gazellerne er en motor i samfundet – de er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Gazellerne viser vejen til vækst!

Kriteriet for at blive gazellevirksomhed er ambitiøst og klart: I løbet af fire år skal omsætning eller bruttoresultat vokse med 100 pct. eller mere. Det var der sidste år 2.043 danske virksomheder, der formåede. Det er et hårdt krav, og derfor er gazellerne også en afspejling af den danske konjunktur: Hvis det går op, er der mange gazeller; hvis det går ned, er der færre, som bliver kåret som Børsen Gazelle.

Gazellerne er en dynamisk gruppe, der ikke kan skæres over én kam – der kan være mange veje til gazellestatus. Derfor tager Børsens journalister rundt i hele landet for at undersøge, hvad gazellernes vækstformel er, og hvilke forventninger og udfordringer de ser for fremtiden.

Det samme spørgsmål fylder på Børsen hvert år: Hvordan skaber man vækst? Og hvad er formlen på at få væksten til at fortsætte? Børsen Gazelle sætter fokus på landets vækstvirksomheder på tværs af brancher, genrer og størrelser i landets fem regioner.

Læs også...

Digitalisering

Lad ikke EDB-bøvl koste firmaet

Har du problemer med den valgte, nuværende IT-løsning i din virksomhed, så kan det lave rod i systemet og tiden. Når der er EDB-bøvl i

Digitalisering

Få styr på IT-sikkerheden i din virksomhed

Vil du styrke din virksomheds digitale sikkerhed? Den øgede digitalisering stiller krav til IT-sikkerheden i erhverv, der benytter sig af digitale løsninger. Virksomheder har store

Digitalisering

Bliv ferieklar med DataLøn

Vores samarbejdspartner Dataløn dele her lidt inspiration til hvordan man bliver ferieklar. Nyhed i DataLøn – Medarbejderkladde Funktionen “Medarbejderkladde” er især nyttig, hvis du skal

Digitalisering

Tag kontoret med i lommen

Hvorfor skal det være svært at arbejde på farten? Med papirlapper flydende i bilen og på skrivebordet er det i hvert fald nærmest umuligt, og

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk