CustomOffice: Netværksdag for Maskinstationer

netværksdag
Del artiklen

CustomOffice inviterer dig til en inspirerende netværksdag, hvor vi dykker ned i de digitale værktøjers potentiale. Lyt til erfaringer direkte fra jeres kollegaer, og få hands-on råd til hvordan du får mest ud af de registreringer der ligger gemt i CustomOffice.

Netværksdagen er en unik mulighed for at forstå de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen bringer til maskinstationer. Del dine erfaringer med andre digitale maskinstationer, og deltag aktivt med spørgsmål og diskussioner. Det bliver en dag fyldt med indsigter, erfaringsudveksling og netværk.

Er I så effektive som I kan blive?

I branchen tager man, som noget helt specielt, kun betaling for de timer hvor “maskinen er i jorden”. En væsentlig del af fortjenesten skal derfor findes i den tid hvor maskinen IKKE er i jorden. Hver time som enten kan spares her, eller kan omdannes til fakturerbar tid, viser sig direkte på bundlinjen.

Hør Per Ole Rothmann give eksempler på hvor registreringer i CustomOffice er brugt til at forbedre bundlinjen, og kom med jeres egne ideer til hvad I har gjort for at blive mere effektive.

Hvordan sætter I prisen?

En del har været udfordret af de stigende priser på bla. brændstof og løn – dette har selvfølgelig udfordret prissætningen – specielt når prislisten skal laves ved årets start.

Carsten Holm Christensen sparker erfaringsudvekslingen i gang, med at give eksempler på hvorledes oplysninger fra CustomOffice er blevet brugt i prissætningen.

Hvilke krav stiller landmanden?

Jeres kunder bliver afkrævet mere og mere dokumentation – nogle af disse krav kommer til at smitte direkte af på branchen.

Thomas Kristensen fra DM&E kommer og fortæller om den aftale landmændene har med Arla om, at deres gårde og mælkeproduktion skal overholde et fælles kvalitetssikringsprogram kaldet Arlagården og hvilke krav det kan komme til at stille til maskinstationerne.

Thomas Kristensen er Chefkonsulent – Maskinstation ved DM&E. Thomas har direkte erfaringer fra branchen hvor han har været driftsleder, men også indirekte gennem sit arbejde som værkfører og servicechef i maskinbranchen. Derudover har Thomas siddet som byrådsmedlem i Ikast-Brande Kommune.

Kom og hør om de nye kvalitetskrav fra Arla v/Thomas Kristensen fra DM&E.
Kom og hør om de nye kvalitetskrav fra Arla v/Thomas Kristensen fra DM&E.

Seneste nyt fra Agritechnica

Morten Damsgaard præsenterer de indtryk, som han har fået under Agritechnica messen. Uanset om du selv har været på messen eller ej, så hør om det nyeste inden for maskinverdenen og deltag i den efterfølgende debat om hvilke trends som I ser, som de vigtigste for den nærmeste fremtid.

Morten har netop passeret over 1 million visninger på AgriTechMedia – så de fleste af jer kender nok til hans dybdegående præsentationer – glæd jer til at høre om det sidste nye.

Morten Damsgaard fortæller om seneste nyt fra messen i Tyskland.
Morten Damsgaard fortæller om seneste nyt fra messen i Tyskland.

Praktiske Detaljer:

  • Sted: Hotel Eyde, Mindegade 1, 7400 Herning
  • Pris: Deltagelse er gratis for CustomOffice kunder (maks. 1. deltager pr. virksomhed).
  • Dato: 28. november, start kl. 9.00 (kaffe og rundstykker fra kl. 8.30)
  • Frokost: Serveres som afslutning på netværksdagen kl. 12.
  • Bemærk: Der er begrænset antal pladser (først til mølle)
  • SU senest: 23. november kl. 12

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med læring, netværk og inspiration. Har du spørgsmål vedr. arrangementet, så kontakt Svend Peter Vestergaard, spv@customoffice.dk, 21741777.

Tilmeldingsformular:

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk