Få styr på madbestillingen på din maskinstation

Madbestilling til maskinstationer
Del artiklen

På en maskinstation kan håndteringen af madbestilling ofte tage meget tid, især på travle dage. Men med CustomOffice kan du let automatisere og effektivisere madbestillings-processen og dermed spare værdifuld tid.

Ved at indstille CustomOffice kan systemet automatisk spørge hver enkelt medarbejder med en aktiv opgave, om de ønsker frokost og/eller aftensmad den pågældende dag.

Medarbejderne kan angive deres madpræferencer ved at trykke på tommelfingeren op eller ned, og som administratoren kan du nemt se alle madbestillinger på en liste og planlægge udbringning til medarbejderne.

Madbestilling i CustomOffice

CustomOffice inkluderer en GPS-funktion, som giver dig mulighed for at se medarbejdernes placering og planlægge mad-ruten, hvis maden skal leveres ude i marken. Hvis du har en medarbejder til at hjælpe med udbringningen, kan vedkommende få adgang til dette menupunkt. Du kan også gemme dokumentet som et pdf-dokument eller printe det fysisk.

Du kan selv bestemme, hvornår du vil aktivere madbestillingen, og den kan slås til og fra efter behov og travlhed i sæsonen. Derudover er det op til dig, hvornår på dagen CustomOffice skal spørge efter mad hos medarbejderne. Den spørger kun dem med en aktiv opgave og undgår derfor at spørge de ansatte, som ikke er på arbejde.

Betaling for mad over lønnen

En ekstra praktisk og effektiv funktion i CustomOffice er muligheden for at registrere antallet af madbestillinger på lønrapporten for hver enkelt medarbejder. På den måde kan du undgå manuelle tastninger og administrere betalingen for mad over lønnen nemt og effektivt.

Ved at automatisere betalingen for mad frigør du tid og energi, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver på maskinstationen. CustomOffice hjælper dig med at spare tid og reducerer risikoen for fejl, mens det sikrer, at medarbejderne får den mad, de har brug for, for at kunne yde deres bedste på jobbet.

Alt i alt giver CustomOffice's madbestillings-funktion en praktisk og effektiv måde at administrere og betale for madbestillinger på. Det sparer tid, reducerer risikoen for fejl og sikrer, at dine medarbejdere får den nødvendige mad for at udføre deres job optimalt.

Sådan beskattes aftensmad i forbindelse med overarbejde

Hvis man modtager betaling for aftensmad i forbindelse med overarbejde, kan det påvirke ens skattepligtige indkomst og betyde, at man skal betale mere i skat. Derfor er det vigtigt at forstå reglerne for beskatning af denne type ydelser.

I Danmark er der en række skatteregler, der gælder for forskellige former for ydelser, herunder også for betaling for aftensmad i forbindelse med overarbejde. Hvis aftensmaden betales af arbejdsgiveren, vil det normalt blive anset som en skattepligtig fordel, der skal medregnes i medarbejderens samlede indkomst.

Hvis betalingen for aftensmaden overstiger et vis beløb, vil det blive beskattet som personlig indkomst med en sats på 38 procent. Hvis betalingen er under beløbsgrænsen, vil det blive beskattet med en sats på 8 procent.

Arbejdsgivere har også mulighed for at give medarbejdere skattefri godtgørelser for kost og logi i forbindelse med arbejde, hvis de opfylder visse betingelser. Disse betingelser omfatter blandt andet, at medarbejderen er på tjenesterejse og at overnatning og måltider er nødvendige og rimelige i forhold til arbejdet.

Hvis man er i tvivl om reglerne for beskatning af betaling for aftensmad i forbindelse med overarbejde, bør man søge professionel rådgivning fra en revisor eller skatterådgiver. Det kan hjælpe med at sikre, at man ikke betaler mere i skat end nødvendigt, og at man overholder alle gældende skatteregler.

Se vores video med madbestilling

Se vores video om CustomOffice madbestilling og lær, hvordan du kan automatisere din maskinstations madbestilling og spare tid på den måde.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk