Før skulle vi klikke 20 gange – nu kan jeg selv skrive en faktura

Før skulle vi klikke 20 gange – nu kan jeg selv skrive en faktura
Del artiklen

”Faktureringen var rigtig træls. Vores bogholder udefra skulle altid hjælpe, og der var mange vinduer, man skulle igennem for at få systemerne til at snakke sammen. Det var tungt”, fortæller Erik fra Philipsdal Maskinstation, der nu har fået en lettere hverdag via CustomOffice.

Det er sjældent jeg er positiv over noget, men det her system er brugervenligt. Også selvom man ikke kan IT. Nu kan jeg selv skrive regninger bare ved at trykke på en knap”.

Erik Egelund Jensen ejer Philipsdal Maskinstation sydvest for Randers. Han arbejder selv som planteavler, og har derudover to hovedområder: En selvkørende gyllevogn med plads til 25.000 liter gylle, og presning af halm som de kører til varmeværker. De er 4-5 ansatte hos Philipsdal, afhængig af sæsonen, og de kører så langt væk som til Djursland.

Erik og hans kollega besøgte tilbage i 2018 Hotel Eye i Herning, hvor CustomOffice præsenterede deres system. Da de kørte derfra, var de enige om, at det lige var dyrt nok for dem. Men efter et år mere med omstændige fakturaer, hvor de samtidig havde hørt om andre med gode erfaringer med systemet, valgte de at slå til, da de fik et godt tilbud.

Philipsdal Maskinstation skiftede i januar 2020 til både CustomOffice og økonomisystemet e-conomic samtidigt, og det er gået rigtigt godt.

Hvis man spørger Erik om hans bedste råd til andre maskinstationer, så lyder det promte:

”De skal bare springe på! Du kan altid ringe til dem, hvis der er noget, der ikke fungerer – der er aldrig noget bøvl, og det tager ingen tid for dem at rette noget. Jeg ved ikke om det er fordi de er flinke eller om det simpelt hen bare er rigtigt let at rette i det system – men du ringer bare!”.

Du kan se en lille film om den store balle-samlevogn fra Philipsdal Maskinstion i denne video hos Maskinbladet og følge dem på Facebook her.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk