Optagelse: 5 gode råd til e-conomic

webinar 5 gode råd til e-conomic
Del artiklen

e-conomic er fyldt med smarte funktioner, hvis du ikke kender dem alle, så se med i vores åbne webinar der kan ses ondemand på youtube (kræver ingen tilmelding). Lyt til vores webinar i samarbejde med Einfach og lær mere om at blive digital.

Få gode råd og konkrete værktøjer til hvordan du kan udnytte e-conomic sammen med CustomOffice. e-conomic regnskabs-programmet giver dig en række effektive værktøjer og arbejds-gange, så bogholderen kan undgå manuelt og tidskrævende arbejde. Vil du vide mere om mulighederne for at gøre hverdagen nemmere i bogholderiet, så er dette webinar noget for dig.

Indlægsholder er Jesper Holm-Pedersen, der har arbejdet med e-conomic hos sine kunder i over 10 år. Jesper driver til dagligt økonomistyringsvirksomheden EINFACH ApS.

Få tips og tricks til e-conomic

Webinaret henvender sig primært til lederen, som planlægger opgaverne og til bogholderen der beregner løn og faktura.

Du får blandt andet indblik i:

  • Vi gennemgår fordelene og fortæller hvilke faldgruber du skal undgå
    Bankafstemning i e-conomic.
  • De fleste kunder betaler heldigvis til tiden, men hvad med dem som ikke gør? Få introduktion rykkerfunktionen i e-conomic
  • Hvordan kommer jeg i gang og hvorfor er det godt altid at have opdateret bogføringen. Spar tid på betalinger af leverandører og undgå fejl
  • Slip for dobbeltarbejde. Vi viser hvordan og giver gode råd til at komme i gang. Få styr på dine kundeindbetalinger
  • Benyt e-conomic’s standardfunktion til at bogføre indbetalinger fra dine kunder. Betalingspåmindelser og rykkere

Se optagelsen….

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk