Gratis billetter til Transportmessen 2023 i Herning d. 20. – 23. april

Transportmesse 2023 J7213 CustomOffice invitaionskode
Del artiklen

Vi er stolte af at kunne annoncere vores deltagelse på Transportmessen.dk i Herning fra d. 20.-23. april 2023. CustomOffice vil være at finde på stand J 7213 i Hal J, og vi ser frem til at vise vores digitale tidsregistreringssystem frem til alle besøgende.

Hos CustomOffice tror vi på, at digitaliseringen kan gøre en stor forskel for virksomheder, der ønsker at optimere deres tidsforbrug og effektivisere deres arbejdsgange. Vi har udviklet digitale tidsregistreringssystemer, der kan spare vores kunder for en masse tid på administration, og som gør dem mere effektive i deres daglige arbejde.

Hvis du ønsker at opleve vores systemer i aktion, så besøg vores stand på Transportmessen. Vi vil være klar til at vise dig, hvordan vores systemer kan hjælpe dig med at spare tid og øge din effektivitet. Vi vil også have vores eksperter på plads for at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Få gratis billetter og se digitaliseringens muligheder!

Vi vil også gerne tilbyde vores kunder og potentielle kunder en særlig fordel. Hvis du ønsker at besøge Transportmessen. Billetterne er gratis (normalpris kr. 110) og kan bestilles via nedenstående link.

Få gratis billetter her!

NB – Brug invitationskoden: “customoffice2023“.

Vi håber, at du vil tage imod vores invitation og besøge vores stand på Transportmessen.dk i Herning. Vi ser frem til at møde dig og vise dig, hvordan digitaliseringen kan gøre en positiv forskel for din virksomhed.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk