Netværksdag: Den nye bogføringslov

Del artiklen

Kom til gratis netværksdag med CustomOffice og Visma e-conomic vedrørende den nye bogføringslov, som pålægger virksomheder at bogføre digitalt.

Folketinget vedtog den 19. maj 2022 en ny bogføringslov, som pålægger virksomheder at bogføre digitalt. I den forbindelse inviterer vi sammen med Visma e-conomic til en fælles netværksdag, hvor du kan blive klogere på alt, som du og din virksomhed bør vide om den nye bogføringslov.

Vi vil på dagen forsøge at skitsere kravene og vise, hvordan kravene vil kunne blive vendt til fordele for dig og din virksomhed. I den forbindelse vil vi vise dig, hvordan du fører et digitalt bogholderi i regnskabsprogrammet e-conomic, og hvordan du kan styre dine medarbejdere og arbejdsopgaver i CustomOffice. Læs mere om Ny bogføringslov 1. juli 2022.

Derfor bør du deltage

Da din virksomhed allerede skal føre digitalt regnskab fra 2024, er det væsentligt, at du hurtigt tager stilling til, om du har det rette regnskabssystem, som varetager din virksomheds interesser. Med e-conomic får du de funktioner, som du skal bruge for at føre et digitalt regnskab. Med i alle vores pakker følger nemlig funktioner, som gør det nemt for dig at indsamle og scanne dine bilag digitalt – og samtidig giver dig mulighed for sikker opbevaring af dine bilag.

På dagen vil du kunne få svar på alle dine spørgsmål, og du vil få en gennemgang af de systemer, som CustomOffice og Visma e-conomic tilbyder sammen. Derudover får du indblik i, hvilke gevinster det kan udløse for virksomheden, når I bliver digitale. Tilmed giver vi dig en introduktion til:

Du får blandt andet indblik i:

  • Vigtige skæringsdatoer for den nye bogføringslov
  • Hvordan du får medarbejdere og kollegaer med på rejsen
  • Hvilke investeringer, der er mest rentable for din virksomhed
  • Hvordan du sparer mere tid med de digitale værktøjer

Alt det praktiske

Pris: Der er gratis adgang.
Forplejning: Der vil være forplejning med afsluttende frokost.
Tid: Torsdag d. 3. november kl. 09:00 – 13:00.
Sted: Best Western Plus Hotel Eyde, Torvet 1, 7400 Herning. (Der er gratis parkering ved Hotel Eyde).

Tilmelding: Ring til CustomOffice og bestil plads: 89 88 50 03, eller skriv til [email protected].

Samarbejde med Visma e-conomic

e-conomic er regnskabsprogrammet bygget til lige netop dig — uanset branche, virksomhedsstørrelse og erfaring med regnskab. Programmet er nemlig fleksibelt og du kan tilpasse det din situation. Også når din virksomhed vokser og behovet ændrer sig.

Med det rigtige regnskabsprogram og en kompetent vejledning, sikrer vi, at du får det fulde overblik over din virksomheds økonomi, et bedre samarbejde med din revisor/bogholder, og mere tid i din hverdag — fordi sammen skaber vi overskud.

Læs også...
Digitalisering

Netværksdag: Den nye bogføringslov

På netværksdagen gennemgår vi de nye funktioner, som vi har udviklet i løbet af året, så alle har en mulighed for at blive opdateret. Vi beder nogle erfarne brugere om at dele deres erfaringer, ligesom der naturligvis vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.

netværksarrangement

Ny bogføringslov?

Tilmeld dig til netværksdagen d. 3 november og bliv klædt på til den nye bogføringslov
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk