Netværksdag: Hvordan sparer vi mere tid med de digitale værktøjer?

Del artiklen

Hvordan sparer vi mere tid med de digitale værktøjer? Kom til gratis netværksdag, og hør om vores kundernes erfaringer og lær mere om at blive digital.

Har du også vanskeligt ved at gennemskue, hvordan du får det bedste ud af digitaliseringen? Hvilke opgaver skal du tage hånd om først? Hvilke kompetencer skal maskinstationen have for at komme i mål? Så er netværksdagen lige noget for dig!

Netværksdagen er en dag med fokus på at få mest muligt ud af de digitale værktøjer. Du får en introduktion til de udfordringer maskinstationer har med digitalisering, og hvilke gevinster det kan udløse for virksomheden.

Derfor bør du deltage

Netværksdagen henvender sig primært til lederen, som planlægger opgaverne. Den henvender sig både til CustomOffice-brugere og dem som overvejer at blive digitale maskinstationer.
På netværksdagen gennemgår vi de nye funktioner, som vi har udviklet i løbet af året, så alle har en mulighed for at blive opdateret. Vi beder nogle erfarne brugere om at dele deres erfaringer, ligesom der naturligvis vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Joakim Gangergaard fra Gangergaardens Maskinstation deltager og deler hans erfaringer omkring CustomOffice. Gangergaardens Maskinstationen blev stiftet i 1976 og råder i dag over mere end 40 selvkørende enheder med en medarbejderstab på op til 27 mand i højsæsonen.

Du får blandt andet indblik i:

  • Hvordan får du medarbejdere og kollegaer med på rejsen?
  • Hvilke investeringer er rentable for virksomheden?
  • Hvordan spare vi mere tid med de digitale værktøjer?
  • Hvilke opgaver kan automatiseres?

Alt det praktiske

Sted: Best Western Plus Hotel Eyde, Mindegade, Herning.

Pris: Din billet koster ikke noget og det inkludere forplejning undervejs.

Læs også...

Digitalisering

Lad ikke EDB-bøvl koste firmaet

Har du problemer med den valgte, nuværende IT-løsning i din virksomhed, så kan det lave rod i systemet og tiden. Når der er EDB-bøvl i

Digitalisering

Få styr på IT-sikkerheden i din virksomhed

Vil du styrke din virksomheds digitale sikkerhed? Den øgede digitalisering stiller krav til IT-sikkerheden i erhverv, der benytter sig af digitale løsninger. Virksomheder har store

Digitalisering

Bliv ferieklar med DataLøn

Vores samarbejdspartner Dataløn dele her lidt inspiration til hvordan man bliver ferieklar. Nyhed i DataLøn – Medarbejderkladde Funktionen “Medarbejderkladde” er især nyttig, hvis du skal

Digitalisering

Tag kontoret med i lommen

Hvorfor skal det være svært at arbejde på farten? Med papirlapper flydende i bilen og på skrivebordet er det i hvert fald nærmest umuligt, og

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk