Nu kan du få 250.000 kr i tilskud til et nyt økonomisystem

e-conomic funktioner
Del artiklen

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet gennem anvendelse af digitale systemer og automatiseringer? Nu kan du søge om et tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000kr.).

Tilskud til opgradering af økonomisystem

Tilskuddet på op til 250.000 kr. er for dig, der er klar til at investere i nye digitale systemer, så du bedre kan leve op til reglerne om f.eks. Ny bogføringslov 1. juli 2022

Som ansøger skal du opstille en business case for investeringen i ny hardware eller software. På bagrund af dette, kan du blive tildelt en voucher på 25 pct. af investeringssummen. Hvis din virksomhed ønsker at investere i en abonnementsbaseret løsning, kan udgiften støttes i op til 2 år. Investeringsstøtten udbetales sammen med afslutningen af det samlede projekt.

For at kunne opnå støtte er det afgørende, at teknologien, du planlægger at investere i, indebærer en væsentlig teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed, samt at du i ansøgningen kan redegøre for, hvordan teknologien forventes at styrke din virksomhed.

Investeringsstøtten kan derfor som udgangspunkt ikke bruges til indkøb af telefoner, computere og tablets. Enkeltstående indkøb af telefoner, computere eller tablets kan dog støttes, såfremt det er absolut nødvendigt for, at den gennemførte investering kan tages i brug.

Vil du vide mere som læs mere her: https://smvdigital.dk/content/ydelser/investerings-og-raadgivningsstoette-paa-op-til-250000/d341e7c4-5e1e-45d8-b4ca-d8f5fb2e423d/

Tag kontakt til Svend her hos CustomOffice, hvis du går med planer om at udskifte dit økonomisystem:

Svend Peter Vestergaard

Mail: spv@customoffice.dk

Telefon: +45 21 74 17 77

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk