Lad ikke EDB-bøvl koste firmaet

bøvl
Del artiklen

Har du problemer med den valgte, nuværende IT-løsning i din virksomhed, så kan det lave rod i systemet og tiden. Når der er EDB-bøvl i et firma, bruges der for mange penge og ressourcer på noget af det, der pludselig hober sig op og blot burde være en mindre arbejdsopgave i hverdagen. Står du og er ved at rive håret ud, fordi der er bøvl med jeres IT-løsninger? Så læs med her.

Når virksomheden kører, så er den primære opgave at løse de enkelte opgaver for kunderne og yde en god kundeservice. Herefter kommer det administrative, som også gerne skal køre på skinner. Desværre er det bare ofte sådan, at computeren driller. Det gør, at det administrative fylder mere end nødvendigt, og disse opgaver tager tid og fokus væk fra de opgaver, der rent faktisk sørger for at vækste virksomheden.

Et firma kan næppe eksistere uden, at både opgaverne løses på den bedste måde, at kunderne er tilfredse, og at der er styr på de praktiske ting omkring opgaveløsningen. Er der derimod ikke styr på opgaverne, fordi IT-systemet driller, eller fordi der er fejl i de data, I arbejder ud fra, så kan det have en negativ indflydelse på både bundlinjen, medarbejdertilfredsheden og kundernes tilfredshed.

Investér i et effektivt system, der kører og kan bruges af alle

Vi har vel alle prøvet at købe et dårligt IT-system eller en ”mandagsbil”. Det er en af grundene til, at vi hos CustomOffice tager personlig service til nye højder. Vi sælger ikke et system uden en konsulent, der tager jer i hånden og sikrer, at det virker. Det er vores garanti for, at du køber kvalitet.

Vi kan og vil hjælpe med at få sat orden i jeres administrative arbejde, og når det administrative aspekt af virksomheden kører som smurt, så følger de primære og de sekundære opgaver naturligt med. Når der er bedre tid til at tage sig af den enkelte kunde, bevirker det mere tilfredse kunder og dermed en bedre bundlinje.

Da vores IT-system er så intuitivt og nemt at bruge, tager det kun kort tid for den enkelte at lære at bruge det. Selvom vores system kan bruges af alle, er der nogle brancher, hvor vores løsning er ekstra oplagt. Vi samarbejder derfor typisk med entreprenører og maskinførere.

Nedenfor kan du se eksempler på de brancher, som har ekstra stor glæde af at anvende CustomOffices IT-løsning:

Selvom din branche ikke er nævnt her, så er du alligevel mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil rigtig gerne tage en snak med dig om, hvad dit firmas behov er, og hvis det er relevant for din virksomhed, vil vi skræddersy en løsning til dig.

CustomOffice – et fleksibelt og mobilt IT-system

Når dit firma anvender et fleksibelt og mobilt IT-system, der både kan bruges fra PC, tablet og smartphone, så forbedrer du dit firmas chancer for at kunne klare sig igennem digitaliseringen. I dag er rigtig mange brancher i en proces, hvor alt skal digitaliseres. Der er mange fordele at hente i de administrative og tidskrævende, manuelle processer. Så hvis du gerne vil undgå, at dit firma bliver hægtet af vognen og dermed eventuelt bliver udelukket fra at varetage visse opgaver eller bruge for lang tid på noget, der hurtigt kan klares, så handler det om at få digitaliseret jeres administrative arbejdsprocesser.

Vi kan hjælpe dit firma, uanset om I skal i gang med digitalisering, eller om I har et system i forvejen, som I ikke er tilfredse med.

Vores system kan bl.a. bruges til:

 • Organisere opgaver
 • Lette kommunikationen mellem medarbejderne
 • Gøre det lettere at varetage administrative opgaver
 • Tidsregistrering
 • Dokumentation ude på opgaver
 • Integration med andre programmer/systemer
 • Fakturering.

Fem gode grunde til at vælge CustomOffice

Et system skal som minimum kunne det, som dit firma har brug for. Det er muligt at starte småt med vores system og så bygge på, efterhånden som behovet bliver større. Hos os er der nemlig ikke nogen grund til at betale for noget, som I ikke har brug for.

Der er mange gode grunde til at vælge CustomOffice til jeres IT, men nedenfor nævner vi fem af de vigtigste:

 • I sparer tid ved, at alt er digitalt (nemmere at finde de oplysninger man har brug for).
 • Virksomheden sparer penge ved, at alt administrativt arbejde er hurtigere, og der spares også penge på papir.
 • Tilpasning af jeres IT-system efter behov.
 • Et skræddersyet system, der tager højde for dit firmas unikke profil.
 • En tilknyttet konsulent, der sørger for at følge projektet i mål og sørger for, at systemet virker.

Andre gode fordele omfatter bl.a., at man kan lave opdateringer til programmet via tale til tekst. Dette er særligt brugbart for ordblinde og andre, der har glæde af ikke at skulle stave sig igennem den enkelte opdatering i systemet.

Vi står klar, når EDB-bøvl skal skæres væk. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med et IT-system, der virker.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk