Hans Sørensen Transport: CustomOffice i praksis

Hans Sørensen Transport
Del artiklen

Hos CustomOffice er vi stolte over at kunne dele inspirerende historier om, hvordan vores løsninger har hjulpet vores kunder med at optimere deres forretning og øge effektiviteten. I denne blog vil vi præsentere en succesfuld kundehistorie fra Hans Sørensen Transport, hvor Hans Sørensen deler sin positive oplevelse med CustomOffice og hvordan vores løsning har hjulpet hans virksomhed.

Mere end bare en transportvirksomhed

Hans Sørensen Transport er kendt for sin moderne tilgang til transportbranchen. De har det nyeste inden for materiale og udstyr til håndtering af alle former for transport. Deres lastbiler er miljøklassificeret inden for den nuværende højeste kategori, hvilket betyder, at vi kan arbejde i byer med de strengeste miljøkrav.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder alle former for entreprenørkørsel med moderne materiel. Deres køretøjer kan udstyres med kran/grab eller stålcontainer til kørsel med fx brokker eller andet materiale. De har 4-akslede forvogne og hængere med tip, som er velegnede til enhver entreprenøropgave. Hans Sørensen kan leverer alle former for flis, grus, granit og sandmaterialer.

De 4-akslede lastbiler er udstyret med kraner med en rækkevidde på op til 25 meter. Kranerne er med fjernbetjening og kan udstyres med forskellige værktøjer, såsom grab, pallegaffel, specialåg og løfteklokke til elementmontage.

Desuden råder virksomheden over forskellige typer affaldscontainere, både åbne og lukkede, fra 8 til 30m3. Og har materialecontainere til opbevaring med godkendte låseanordninger.

Køreplader er deres niche, hvor de har over 500 køreplader på eget lager og flere på fjernlager. De håndterer køreplader til store og små byggerier, såsom villaer, sommerhuse, forretninger placeret ved torve, kloakrenoveringer, vindmølleprojekter, staldbyggerier, spunsopbygning, kræmmermarkeder, dyrskuer, festivaler m.m.

Deres målsætning er at drive en virksomhed, der bliver anset for ærlig og seriøs, og ikke mindst levering af ydelser til aftalte tid og sted. Hos Hans Sørensen er en aftale altid en aftale.

Skræddersyede løsninger til dine transportbehov

I den nyligt producerede video beskriver Hans, hvordan han først blev introduceret til CustomOffice gennem sit professionelle netværk, hvor flere kollegaer og forretningspartnere allerede brugte vores løsning med succes. Efter at have implementeret CustomOffice har Hans oplevet betydelige forbedringer i sin virksomheds drift og administration.

Vi opfordrer dig til at se videoen og få indsigt i Hans Sørensens personlige oplevelse med CustomOffice. Det er altid inspirerende at høre, hvordan vores løsninger gør en forskel for vores kunder og deres forretninger.

Se videoen her: En inspirerende CustomOffice-succeshistorie

Hans Sørensens historie er et godt eksempel på, hvordan CustomOffice kan hjælpe virksomheder i transportbranchen med at optimere deres arbejdsprocesser og øge effektiviteten. Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan CustomOffice kan hjælpe din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os for en demonstration og yderligere information.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk