Kloakmesteren i Odder optimerer driften med CustomOffice

Kloakmesteren i Odder
Del artiklen

I en verden, hvor effektivitet og nøjagtighed er afgørende for at drive en vellykket virksomhed, har Kloakmesteren i Odder fundet den ideelle løsning i CustomOffice. Morten Bonde, ejeren af Kloakmesteren, har haft en betydelig indvirkning på virksomhedens arbejdsprocesser ved at implementere CustomOffice's software i deres daglige drift.

Morten Bonde driver Kloakmesteren i Odder og indleder med at sige, “Vi gør i alt fra forsikringssager til sortering af jord og nedbrydning”. Kloakmesteren har en bred vifte af opgaver, der spænder fra forsikringssager til jordarbejde og nedrivning, hvilket kræver nøjagtig og effektiv styring af deres operationer.

Tidligere havde Kloakmesteren prøvet andre softwareprogrammer, men de levede ikke op til forventningerne. Morten siger, “Vi har prøvet nogle andre programmer før, men har ikke held med det. Og jeg synes ikke, at det har levet op til de forventninger, vi havde.” Dette viser, hvor vigtigt det er at finde den rigtige løsning, der passer til virksomhedens specifikke behov.

En af de afgørende fordele ved CustomOffice, ifølge Morten, er den tilpasningsmulighed, det tilbyder. Han siger, “Det, der også er en fordel, synes jeg, er, at de tilpasser det, ligesom man gerne vil have det.” Denne fleksibilitet gør det muligt for Kloakmesteren, at tilpasse softwaren til deres unikke arbejdsprocesser.

CustomOffice hjælper med at finde vej gennem sneen

En af de nøglefunktioner, Kloakmesteren drager stor fordel af, er oprettelse af kørselsruter inden for vintertjeneste. Morten forklarer, “Lige snart, vi godkender sagerne, så hopper de automatisk over i økonomi, og så er de dannet alle fakturer.” Denne automatisering sparer værdifuld tid og reducerer arbejdet på kontoret betydeligt.

Desuden gør CustomOffice det nemt for medarbejderne at oprette nye sager, selvom de får en hastesag. Morten siger, “Så kan de selv lige oprette den på telefonen, og så er de i gang.” Dette niveau af mobilitet og hurtig adgang til systemet er afgørende i en travl arbejdshverdag.

Morten Bonde fra Kloakmesteren i Odder fortæller om CustomOffice.

Dokumentation og effektivitet styrket af CustomOffice

CustomOffice fungerer også som en værdifuld dokumentationskilde for Kloakmesteren, især når de arbejder med forsikringssager. Morten forklarer, “Jeg tilknytter de billeder, der er, plus at medarbejderne selv kan tage billeder ude på sagen og lægger til.” Denne dokumentation er afgørende for at bevise, hvad der er blevet udført på et projekt og giver en nøjagtig oversigt til kommunen og forsikringsselskaberne.

Morten Bonde påpeger, hvordan CustomOffice har ændret måden, de driver deres virksomhed på. “Førhen havde vi jo utrolig mange arbejdssedler. Det har jeg slet ikke noget af nu. Det ligger inde på sagen. Så det er allerede klar om morgenen, når de skal køre ud på sagen. Det er utrolig dejligt, for det har sparet mig for rigtig meget tid.”

Kloakmesteren i Odder har fundet i CustomOffice den ideelle partner til at optimere deres operationer, øge effektiviteten og minimere tidsspild. Morten Bonde og hans team er stærke fortalere for CustomOffice, og deres succesfulde implementering er en inspiration for andre i branchen.

Læs også...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få inspiration til en hverdag uden papir, invitationer til konferencer og nyt om CustomOffice.
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk