Administrator i e-conomic

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, med synkronisering og opsætning af e-conomic, kan du give CustomOffice ApS Administrator adgang.

Sådan gør du

Klik på indstillinger øverste højre hjørne i Economic (det orange tandhjul) og vælg “Alle indstillinger”.

1. Under “Virksomhed” i menuen til venstre, vælger du “Administratorer”.
  2. I søgefeltet, over administratorlisten til højre, skriver du enten aftalenummeret(1225015) på din administrator eller din administrators navn(customoffice) og klikker på forstørrelsesglas ikonet “Søg”.
  3. I listeområdet vælger du nu den administrator, der skal have adgang til din aftale og klikker på ikonet “Vælg”.
  4. I dialogboksen klikker du “OK” for at give administratoren adgang.

Læs løsningsguiden fra e-conomic

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/virksomhed-administratorer