Kvalitetssikring af kloakarbejde

Arbejder du med kvalitetssikring af autoriseret kloakarbejde, så er det et krav, at du har styr på dokumentationen.

Derfor har vi udviklet en simpel kvalitets-log, som kan benyttes ved denne type opgaver.

Sådan udfyldes et kontrol skema i CustomOffice

Miniguide:

1. Når man opretter en ny opgave med Arbejdsområdet Kloak, så vises kontrolskemaet ude til højre:

Slutkontrol, autoriseret kloakarbejde

2. For at starte registreringen, skal man klikke “tilføj sted”.

3. Når stedet er tilføjet skifter Tilføj Sted farve til grøn og nu bliver knappen til et skema.

4. Klik på den grønne knap, så får du følgende valgmuligheder:

Kontrolpunkter, autoriseret kloakarbejde 2

5. Har der været afvigelser konstateret, skal man klikke på knappen Stamdata, så få man følgende muligheder:

Stamdata, autoriseret kloakarbejde 3

6. Kontrolskemaet er nu gemt på opgaven. Du har altid mulighed for at se den herinde igen. Desuden har du mulighed for at trække en rapport over alle de kontrolskemaer der findes under Bilag – Logs:

Rapport, autoriseret kloakarbejde 4

7. Vælger man at printe som pdf, ser resultatet således ud:

Bilag 08 Proces- og slutkontrol

Slutkontrolskema for autoriseret kloakarbejde ser ofte således ud i praksis:

Slutkontrolskema, autoriseret kloakarbejde Bilag 08

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk