Tillad at CustomOffice bruger GPS og Kamera

CustomOffice applikations tilladelser

Tilladelserne vist på billederne i denne artikel er taget på en iOS enhed og ser muligvis lidt anderledes ud på Android. Tilladelserne kan altid ændres under CustomOffice applikations indstillingerne, hvis man har klikket ja/nej til en tilladelse, men vil lave det om.

Notifikations tilladelse

Første gang applikationen åbnes spørger CustomOffice om notifikations tilladelser som bruges til påmindelse om nye opgaver, madbestilling og informationer.

TILLAD AT CUSTOMOFFICE BRUGER GPS OG KAMERA

GPS tilladelse

1. Første gang en opgave påbegyndes spørger CustomOffice om tilladelse til at bruge GPS fra telefonen, som vist nedenfor.
  2. Dette er ikke en konstant overvågning af din lokation, men en kort registrering af hvor telefonen befinder sig, når der trykkes på tidstagningsknapperne.
  3. Såfremt du ikke ønsker at dele telefonens GPS koordinater med nogen, kan du vælge at sige nej og undlade at udnytte den funktionalitet.
TILLAD AT CUSTOMOFFICE BRUGER GPS OG KAMERA

Kamera og billede tilladelse

1. Første gang du forsøger at tage et foto eller vælge et eksisterende billede spørger CustomOffice om tilladelse til at bruge telefonens kamera og galleri.
  2. Dette kan du vælge at sige nej til, men så er det ikke muligt at bruge kameraet eller eksisterende billeder til at vedlægge dokumentation i CustomOffice.
  3. Vær opmærksom på, at andre ikke kan se de billeder du har på telefonen, kun de billeder der bliver lagt op i skyen vha. CustomOffice, som vist nedenfor.
  4. Billede dokumentation er smart til eventuelle senere sager, hvor kunden eller anden aktør sår tvivl om dit udførte arbejde.
TILLAD AT CUSTOMOFFICE BRUGER GPS OG KAMERA
TILLAD AT CUSTOMOFFICE BRUGER GPS OG KAMERA
Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk