Sådan bogmærkes CustomOffice som startside i Chrome

For at gøre CustomOffice til startside (og den åbner den korrekte dato) gøres følgende 4 skridt:

1) Åbn Chrome og gå ind på CustomOffice. Dernæst tryk på de 3 prikker i højre hjørne, og vælg “Indstillinger” i menuen der kommer frem.

SÅDAN BOGMÆRKES CUSTOMOFFICE SOM STARTSIDE I CHROME

2) I fanebladet der åbnes, bladrer I helt ned i bunden til overskriften “Opstart“. Her vælges “Åbn en specifik side“, og tryk på knappen “Brug aktuelle sider“.

SÅDAN BOGMÆRKES CUSTOMOFFICE SOM STARTSIDE I CHROME

3) Tryk på de 3 prikker ude til højre og vælg “Rediger“. I feltet der kommer frem sletter I alt teksten efter “customoffice.dk/“.

OBS! Hvis ikke dette slettes går den altid ind på en bestemt gemt dato, og det bliver træls i længden.

SÅDAN BOGMÆRKES CUSTOMOFFICE SOM STARTSIDE I CHROME

4) Det skulle gerne ligne nedenstående, blot med jeres domænenavn istedet for “demo”.

Nu kan I bare trykke på krydset, og næste gang I åbner Chrome starter den CustomOffice med dags dato.

SÅDAN BOGMÆRKES CUSTOMOFFICE SOM STARTSIDE I CHROME