Afslutnings-knapper

Man kan have for mange knapper, men her har vi aktiveret dem alle for at forklare hvad de forskellige gør, så I kan vurdere hvilke der er brugbare for jer.

Afslutningsknapper

SLET:

Denne sletter opgaven. Såfremt knappen er grå, er det fordi at der er registreret tid på opgaven, eller opgaven er blevet udført, også forhindrer vi opgaven i at blive slettet ved en fejl.

UDFØRT:

Denne afleverer opgaven til administrationen. Når opgaven er udført kan medarbejderen ikke længere rette i opgaven. Herefter er det administrationen, der skal sørge for at godkende og rette eventuelle fejl i opgaven.

AFSLUT OG VIDEREFØR:

Denne knap udfører den aktuelle opgave, og laver en kopi af opgaven til dagen efter. Denne kan være smart, hvis man går mange dage på samme projekt.

AFSLUT SOM AFLYST:

Denne knap kan fx bruges hvis opgaven ender med at blive aflyst, hvor der ikke er noget effektiv tid der kan faktureres, og dermed skal opgaven afleveres som en intern opgave.

OPRET KOPI:

Denne laver en kopi af opgaven, som man kan gå i gang med. Fx hvis man skal afløse en kollega, og bruge de samme detaljer.

TAG OPGAVE:

Denne knap bruges til at tage planlagte opgaver, der ikke er tildelt nogen bestemte medarbejdere.

AFLEVER SOM INTERN:

Denne knap minder meget om “Afslut som aflyst”, i og med at den bruges når der ikke er noget effektiv tid på opgaven. Forskellen er blot, at den samtidig laver en kopi af opgaven til i morgen.

Indtast virksomhedsdomæne
.customoffice.dk